[]

sony

sony markasına bakış açınız ne?

size göre nerede bu firma? Hangi ürünlerini gözü kapalı alır ya da kaçarsınız?

ben telefonda acayip seviyorum bu adamları, tasarımı çok hoşuma gidiyor, arayüzleri buna uygun, çok ucuz modelleri almadığınız sürece sorun yok gibi.

tvleri zaten apayrı bir dünya.

fotoğraf makinelerinden anlamam ama alacak olsam gene sony alırım.

fanboyluk da değil, bilgisayarım asus, monitörüm acer, tabletim asus, ikinci tabletim kindle, e book okuyucum kindle. telefonlarım sony.

 
telefonunu aldım pişmanım.


  • dahili meddah  (28.04.16 16:36:58) 
İki telefonum ve yıllar önce aldığım fotoğraf makinem Sony. Bir sorun yaşamadım ancak ithalatçı firma garantili veya garantisiz asla almam. Okuduğum yorumlar epey tırstırdı beni, şanslıymışım.


  • sevgikusunkanadinda  (28.04.16 16:38:16) 
benim de tüm telefonlar sony oldu hep. acayip seviyorum. ünideyken walkmen telefonum vardı hala saklıyorum. döneminin en iyi telefonuydu bence. bi ara samsung kullanmıştım bir daha asla almam. şimdi z2 kullanıyorum çok memnunum.

i love <3 sony
  • yue  (28.04.16 16:42:45 ~ 16:43:06) 
arkadaşlar bir de o zaman şirkete destek olalım yahu, adamlar zorda, batıcaklar amk.

3-5 demeyelim alabildiklerimizi sony alalım. gelecek nesillerde bilsin bu efsaneyi.
  • kurnaz  (28.04.16 16:49:46) 
sony marka olarak iyi de istediğim özelliklerde tercih edilebilir bir ürünleri olmuyor.

özellikle pc kullanan biri için televizyon olayı da devreden çıkıyor zaten. cep telefonu da ikinci planda kalıyor.

en son sonyden ne aldım diye düşündüm aklıma playstation 1-2 dışında ürün gelemedi öyle diyeyim.

ne düzgün bir oyuncu monitörü var, ne pc için fiyat performans oranı da güzel ses sistemi var ne herhangi bir pc bileşeni üretiyor ne de klavye mouse vs... nesini alayım ben şimdi bu adamların?

kısacası benim için varlığı yokluğu pek umrumda olmayan bir marka konumunda kalıyor.
  • ucan spagetticanavari  (28.04.16 17:18:32) 
iki telefonum var biri Sony Ericsson K750i, 2004 yilinda almistim ve pilini degistirmedim halde sarji 5 gün gidiyor. Digeri Xperia Z3 sarji 2 gün gidiyor. Playstation 2006 yildindan beri bir sorun cikartmadi. Bir Sony Vaio bilgisayrim 2007 yilindan beri kullaniyorum, digerini de 2012 yilindan beri.

Bunlara ragmen elektronik markadan bagimsiz olarak isi biraz sans isi. bu durumda da satis sonrasi servis önemli ve o da dagitici/ithalatci firmaya bagli. problemli bir ürün veya seri denk gelirse ve her markanin ürünü üzebilir.
  • emrahday  (28.04.16 17:56:17 ~ 17:58:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.