[]

Macaristan Vize Sorusu

Haziranda 2 gün Budapeşte, 4 gün Viyana yapacağız. İlk giriş yerimiz Macaristan, dönüş yerimiz Avusturya. Gün olarak da Avusturya'da daha fazla kalacağız. Orange Vize'nin sitesinde şu yazıyor:

"Birden fazla Schengen ülkesine giriş yapacaksanız, gün olarak en fazla kaldığınız ülkenin vizesine başvurmanız gerekiyor"

Doğru mudur? Yani ben şimdi Macaristan'a değil de Avusturya'ya mı başvuracağım vize için?

 
yok öyle bişey. macaristandan vizeyi alıp macaristana gitmediğim oldu.


  • suicides underground  (28.04.16 11:59:17) 
net bir kural değil bu ama malum göçmen mevzuları yüzünden artık ekstra dikkat ediyor olabilirler buna. başvuru yaparken fake rezervasyonla 4 gün macaristan, 2 gün avusturya göster.


  • akatreil  (28.04.16 12:00:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.