[]

Corel Draw yerine

Selamlar,

Corel Draw kullanıyorum, fakat deneme sürümünün sonuna gelmişim. Satın almak istemiyorum, zira fiyat bilgisi dahi yok :)

Corel içerisinde yaptığım işleri yazsam, bana bunları yapabileceğim bedava ya da uygun fiyatlı program önerebilir misiniz? Korsan yazılım kullanmak istemiyorum.

import (pdf'ten çizim alma)
trace
ungroup
görüntüyü temizleme, bazı bölümlerini silme
düz çizgi çekme, metin ekleme,
pdf olarak kaydetme.

bunların dışında dikdörtgen falan çiziyorum, hizalama özelliklerini kullanıyorum.

mesela inkscape'de yapabilir miyim? ya da başka ne var?

teşekkürler.

 
  • suwat  (28.04.16 11:20:31) 
teşekkürler, ama korsan kullanmak istemiyorum.


  • babilbaligi  (28.04.16 11:24:24) 
korsan kullanın demedim zaten :) aylık olarak ödüyosunuz bi bakın fiyatlara ben korsan kullanıyorum bu arada :)


  • suwat  (28.04.16 11:43:09) 
aylık fiyatları gördüm. ama inkscape'de bedava hallettiğim işler için yüksek geldi.


  • babilbaligi  (28.04.16 11:47:51) 
öğrenciyseniz indirim falan oluyor sanırım


  • suwat  (28.04.16 11:50:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.