[]

iş yerinde engelli tuvaletini kullanmak?

selam,

iş yerinde kadın-erkek-engelli olarak üç farklı tuvalet var. engelli tuvaleti diğerlerinden ayrı, oldukça büyük bir yer. genelde insanlar giyinmek için kullanıyor. engelli biri yok şirkette. kullanabileceğinden şüphelendiğim tek bir kişi vardı, o da normal tuvaleti kullanıyormuş bugün gördüm.

yanımda başka birinin sesini duyarak tuvalete geçemiyorum arkadaş... tam işimi halledicem bir anda yandan zort sesi, luk sesi geliyor yapamadan çıkıyorum.

geçen gün üstümü değiştirmek için engelli tuvaletine geçtim, hazır gelmişken bi deneyeyim dedim, huzurlu ve mutlu olarak hallettim. zeki müren'den hani kuşlar ağaçlar çalmaya başladı kafamda.

sizce bu durumda engelli tuvaletini kullanmak etik midir? kullanılabilir mi? siz olsanız ne yaparsınız? toplamda 10dk filan yani...

 
2 saat mesgul etmiyor ve kimse kullanmıyorsa kullanın gitsin.


  • anti-kahraman  (28.04.16 10:56:22) 
Şirkette normal tuvaleti kullanamayan biri olsa etik olmazdı ama tuvalet kullanarak eskiyen bir şey olmadığından bence sakıncası yok. Tamamen atıl durumda kalacağına bir işe yaramış olur.


  • once  (28.04.16 10:57:02) 
yav insan kaymaklarına gidip ne diyecek. ben engelli wc'sine sıcıyorum haberiniz olsun aa mı diyecek ne diyecek. haha :)


  • anti-kahraman  (28.04.16 10:58:59) 
biri bana bunu dese "bunu mail ile bize iletebilir misiniz?" derdim :D :D


  • fakyoras  (28.04.16 10:59:33 ~ 10:59:42) 
Bizim şirkette de kadın yok denecek kadar az, millet kadınlar tuvaletini de kullanıyor. Tabi kadınlar sorun ediyor haklı olarak ama, işyerinde kimse yoksa kullanılabilir sanki, eğer ziyaretçi de sık olmuyorsa. (Gelenlerin engelli olma ihtimaline karşı)

aklıma şu video geldi.
www.youtube.com
  • okumayi sevmeyen okur  (28.04.16 11:00:05) 
engelli yoksa tabi ki kullanılabilir.


  • prodeq  (28.04.16 11:02:33) 
insan kaynaklarına gerek yok ya. kullanılmıyorsa kullan tabii ki. yalnız engelli bir ziyaretçiniz olursa önceliği ona verirsiniz işte. onun dışında ne sıkıntı olabilir ki :)

ben de ses duymaktan çok rahatsız oluyorum çünkü. muhtemelen ofis taşınınca ben de engelli tuvaletini kullanıcam.
  • interview with the vampire  (28.04.16 11:03:23) 
engelli tuvaleti sadece engellilerin kullanacağı tuvalet anlamına gelmez zaten. sadece önceliğin engellide olduğu tuvalet anlamına gelir. aynı belediye otobüslerinde engelliler için ayrılan yerlerde olduğu gibi.

eğer engelli biri yoksa zaten kullanmakta sakınca yok. varsa bile çok uzun süreler kalmadıkça yine kullanmakta sakınca yok.
  • dahili meddah  (28.04.16 11:19:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.