[]

Photoshop activation - Acil

Bir bilgisayarımızda PS kurulu. CD-Rom'u çalışmıyordu makinanın. Onu kaldırıp yeniden yükleme gibi bir işlem yapıp, bilgisayarı tekrar başlatınca PS, "sistem konfigurasyonunuz değişti ürünü reaktive edin" diye mesaj veriyor. Aktive etmeye çalışınca da bir hata oluştu deyip bırakıyor. Orjinal ürün kullanılıyor, yani CD key var. Google'da bakınca bu sorunla karşılaşanlar PS'yi kaldırıp yeniden kurmaktan hatta makinaya format atmaktan falan bahsetmiş ki makinanın cd-romu hala çalışmıyor ve benim daha pratik bir çözüme ihtiyacım var şu anda. ne yapmalı?




 
- aklınıza gelmiştir ama - harici cd- rom ile program tekrar kurulabilir. ya da isoyu bi' şekilde pc' ye atabilirseniz - usb ile fln - daemon tools ile kurabilirsiniz.


  • charlesbukowskiineksi  (11.11.09 12:21:30) 
aslında denenebilir. ama benim sorunum biraz farklıymış sanırım.
hata kodum:93:-8
google ancak phone activation ile çözüleceğini söylüyor. yarın bu cdrom çıkarılıp yerine yeni bir tane takılacak. ve yeni cdromla aynı hatayı tekrar verecek muhtemelen. arka arkaya iki gün aynı ürüne telefonda aktivasyon problem çıkarır mı? zaten ecnebice anlatacağız derdimizi.
  • arnold schwarzeneger  (11.11.09 12:57:26) 
lisansli urun olduktan ve sadece tek bilgisayarda calistirdiktan sonra kim ne diyecek. format da mi atmayacaz kardesim deyin, ya da anlatin, cd surucu degistirdik diye. gelip baksinlar istiyorlarsa.


  • ergecsenturk  (11.11.09 14:44:02) 
efendim açıklayayım:

Adobe ürünün sadece bir makinada çalıştırılmasını ister. Bunu sağlamak için de tek makina aktivasyonu sistemini kullanıyor. Eğer makinanıza format atacaksanız,konfigürasyonu değişecekse,ürününüzü makinadan kaldıracaksanız, önce adobe lisanslı ürününüz deactivate etmeniz, sonra ürünü tekrar kurduğunuzda tekrar activate etmeniz gerekli. bunu yapmazsanız tek yol telefonla aktivasyon yaptırmak.
  • zamanin otesinden gelen edit  (11.11.09 17:32:48 ~ 17:41:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.