[]

gece koşmaları

yapan var mı buralarda? çok zevkliymiş lan, enişteyle delirmece gibi. bir gece ansızın 82 balmumcu, 83 beşiktaş!

debe edit'i: edward carey - gözlemevi hikayeleri'ni bi buldurun be.
+istinyede bekle buldurdu, sağ olsun.

 
yapardım, kışın yapardım bi de. yarım saat kırk dakika civarı koşar kafayı boşaltırdım. epeydir yapmıyorum, 1 sene olmuştur.


  • reavelyn  (28.04.16 02:47:25) 
nasıl giyiniyordun hocam?


  • ateistanbul  (28.04.16 03:06:48) 
hava 6 derece civarlarında oluyordu genelde desek, içime bi tane termal içlik, üstüne bi tane tişört, üstüne kapşonlu hırka, onun da üstüne içine rüzgar geçirmeyecek ince bi yağmurluk. yağmurluk da değil de ince montlar oluyor, vardı bende bi tane.

alta da eşofmanla ayakkap yetiyordu bana. Bere opsiyonel.
  • reavelyn  (28.04.16 03:09:40) 
Ramazan'da sahur öncesi yapıyorum ama Başakşehir'de parkurda piknik yapan Suriyelilerin arasında çok da keyif vermiyor. Bir de kışın güneşin erken battığı saatlerde ormanda karanlıkta koşuyordum. O çok zevkli.


  • arnold schwarzeneger  (28.04.16 10:07:59) 
yazın saat 10-11 gibi filan çıkıyorum sahile ben de, bostancı - caddebostan arası gidip geliyorum, biraz kalabalık oluyor ama ne yaparsın :(

zevkli oluyor.
  • fakyoras  (28.04.16 11:17:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.