[]

hatunlar toplaşın-yüzden çıkmayan lanet saç boyası

saçımı boyadım az önce, koyu kahverengi. bu bildiğimiz market boyalarından kullandım. boyarken saçım yüzüme değdi, şimdi yanağımda, gözümün hemen altında, kısacası oldukça görünür bir yerde harry potter'ın alnındaki çizikler gibi iki çizik var üst üste. kolonya ile sildim, çıkmadı. banyo yaptım, envai çeşit şey kullandım, çıkmadı. maske yaptım, çıkmadı. tonikle kanırta kanırta sildim, çıkmadı. sabunla yıkadım, çıkmadı. neyle çıkartıcam ben bunu ya?!!




 
tiner


  • valkin rockefeller  (28.04.16 01:11:06) 
Kül ise yariyor derler.


  • yuzır  (28.04.16 01:11:15) 
sigara külü. hafif nemli bir pamukla külü alıp boyalı yere azıcık sürtün.


  • selci  (28.04.16 01:12:27) 
kul +1
sigara kullaniyorsan azicik bir seyini saklayip onunla ovalayinca cikiyor.

  • letheavendangered  (28.04.16 01:12:33) 
market boyası falan diye horlamışsın ama taş gibi çıkmış işte? saydıklarının arasında bi tek endüstryel boya sökücü eksik, onu da yüzüne sürmesen iyi olur. dermatolog falan değilim ama bazı durumlarda temizleyici olarak yağ kullanmak işe yarar, zaytinyağ falan denesen? zaten o bölge de kolonyayla sabunla falan adamakıllı hırpalanmıştır, iyi gelir.


  • kerri deadstar  (28.04.16 01:15:06) 
kül ile çıkarmaya çalıştım. artık sadece iki çiziğim değil, üstüne bir de aşırı tahriş olmuş, yer yer yara olmuş bir cildim var :/

@kerri deadstar

market boyası diye o yüzden belirttim zaten. kullananlar bilir, zamk gibi yapışır market boyaları. özellikle koyu renkseler.
  • devilred  (28.04.16 01:52:15) 
yarın eczaneye gir bir boya çıkarıcı al yuzune de baska bişi surme çok kolay bir şekilde çıkıyor rahat ol, yuzune de zeytinyağı sur. kul falan bastan işe yarardı belki ama çok cildini tahriş etmişsin daha da zorlama. çok basit çözümün geçmiş olsun.


  • monkey  (28.04.16 02:22:34) 
bi fotoğraf atsana ya, çok merak ettim.


  • kelimeyounu  (28.04.16 06:22:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.