[]

laptop önerisi lazım

fiyat maksimum 2000 tl, bazen oyun bazen html düzenleme vs işleri bazen film vs herşey için kullanabiliyorum aleti bu islerden de anlarim ancak uzun zamandır piyasaya bakmadığim için fiyat performans nrt birşey çıkaramadim.

şuan halihazırda 10 yillik hp kullandığım için öyle acayip manyak birşeyler beklemiyorum bu fiyata, maks fiyat yazdim hatta mümkünse 1500 civarları olsun fiyatı, önerilerinizi bekliyorum teşekkürler


 
Marka model vermicem de, şöyle söyleyeyim. 1500 TL civarında i5 işlemcili laptop bulman zor, belki lenovo ayarında markalar olabilir ama onları hiç önermem. O bahsettiğin işler için artık min. i5 işlemci şart, hatta normal kullanımda bile artık i3 zamanla yetersiz olacaktır. O yüzden 2000 TL i5 ve en az 5. nesil laptop öneririm.

Ayrıca @yadigar'ın önerisi gayet mantıklı.
  • sorumatik  (28.04.16 01:13:24) 
core 2 duo islemcili 10 yillik hp bile isimi görünce kor topal da olsa bu şansımı deneyim dedim. oyun işini abartmiyorum bu arada o kadar fazla yilda birkaç ay oynarım öyle asiri grafik kasmayab oyunları.

mesela aynı özellikler de bir pc freedos olsa 500 falan düşüyor sanırım yadigarın önerisi gibi, bu tarz freedos bulabileceğim yerler biliyor musunuz.


2. olarak 2. el macbook falan mi alsam 2000 civarı bulursam tavsiye eder misiniz.
  • öteki ben  (28.04.16 01:20:21) 
Freedos konusunda çok iyi bilgim yok.

2. El laptopları fazla önermem. Ram'i, ekran kartı, işlemcisi, hdd'i problemli olur, bunu hemen anlayamazsın. Mesela ara sıra reset atan bilgisayarlar var, ya da harddisk'te bad sector olur, aldığın anda fark edemezsin. Daha bunun gibi onlarca problem olabilir, dijital alet sonuçta. Tanıdığın, güvendiğin birileri var ve satıyorlarsa onlardan alabilirsin. Onun dışında 300-500'ü gözden çıkartıp sıfır laptop öneririm.
  • sorumatik  (28.04.16 01:32:33) 
hocam merhaba. benim dell bilgisayarım var. i7 işlemcili, gt840m ekran kartlı,1 tb. harddiskli,8 gb ram'li. özellikleri tam olarak şöyle: www.hepsiburada.com
şu linkteki arkadaşın 1 tb harddiskli olanı. fiyat karşılaştırmaları için bu linki atıyorum: www.akakce.com

istediğim fiyat 1800 lira. ufak bir pazarlık yapabiliriz. tertemiz bilgisayardır kendisi. herhangi bir vuruğu çiziği yok. hala ekranını kapatırken süngerini koyarım arasına. kutusu falan mevcut. pil ömrü normal kullanımda hala 2 saatleri buluyor. yamulmuyorsam eylül veya ekim ayına kadar da garantisi var.

not: macbook almak için satacağım.
  • golgi aygıtı  (28.04.16 02:11:33 ~ 02:13:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.