[]

akp seçmenlerine soru

benim çevremde akp seçmeni baya az kişi var. bu açıdan bakınca haliyle bu %50nin nereden çıktığını anlayamıyorum.amacım trollük değil, yalnızca merak. bir kaç sorum olacak..

geçtiğimiz herhangi bir seçimde ak partiye oy verip ülke gündeminde gelinen noktalarda, işid, terör, yolsuzluklar vs haberlerine nasıl bakıyorsunuz?
bir dahaki seçimde kararınızı değiştirecek bir şeyler yaşanıyor mu?
laiklik önemli olmayan bir tutum mu? hatta kaldırılsa daha iyi olur mu sizce?

yaş/meslek/yaşanılan il belirtebilir misiniz yorumlarınızda?

 
olmamışsın, bu soruyu sorabilecek kadar bilgi edinememişsin maalesef.

"geçtiğimiz herhangi bir seçimde ak partiye oy verip ülke gündeminde gelinen noktalarda, işid, terör, yolsuzluklar vs haberlerine nasıl bakıyorsunuz? "

böyle bir şey yok ki? ne yolsuzluğu? kim dedi yolsuzluk var diye? öyle bişey yok ki, işid zaten dostumuz, terör zaten amerikanın oyunu.

böyle şeylerle uğraşmayın. akıllı bireyler olun lütfen.
  • mrvengeance  (27.04.16 23:29:35) 
Isid konusunda "serefsiz isid yapti", pkk konusunda "serefsiz pkk yapti", yolsuzluklar konusunda da "hukumeti indirmek icin paralelciler yapiyor" falan diyorlar. Genelde boyle yani.


  • stavro  (27.04.16 23:34:00) 
cevap veriyim mi gerçekten. tamam, başlıyorum.

sadece son seçimde akp'ye oy verdim. ondan öncesinde mhp'ye vermiştim. öncesinde gezi parkı eylemlerine katıldım. tayyip'e küfür etmiştim baya:)

ışid, terör, yolsuzluklar haberlerine tabi ki iyi bakmıyorum. akp'yi eleştiriyorum.
bi dahaki seçimde kararımı değiştirecek şey chp ya da mhp'nin başına gerçekten icraatçi, güçlü bir liderin geçmesi olur. şu an içim seçim yapılsa oyumu yine akp'ye veririm.
laiklik tartışmasının saçma olduğunu düşünüyorum. anayasadan tabi ki laiklik kalkmayacak. bu kürtaj, evladı osmanlı, laiklik gibi meselelerin akp'nin düşük profilli seçmeninin gazını almaya yönelik hamleleri olduğunu düşünüyorum. akp'nin bakanları, milletvekilleri içinde dahi nikahsız eşi olanlar, alkol kullananlar var. sizce şeriat bunların işine gelir mi?

yaş meslek ili pas geçelim. illa merak ediyosan özelden açıklarım.
  • victum  (27.04.16 23:34:26 ~ 23:35:26) 
geçen seçimde akpye oy verdim.

yazdıklarının akpyle ne alaksı var.? ışid dediğin terörsit akpyle ne alaksı var? teörör de pkk. akpyle ne alakası var? ama chp terörü derstekliyor. 1944 larda da destekliyordu çünkü ve küçük çocuklara bira içirip cuma namazını yasaklıyordu. şu an ülkenin durumu çok iyi. chpliler bunu kabullenemiyor. imfeye borç veriyoruz. üçüncü köprüyü yaptık. füzenin düştüğünü ne biliyon belki gök itiyor. herkes bizi kıskanıyor. ülke kalkındı.

adım samuel 25 yaşım.
  • mahone  (27.04.16 23:40:00 ~ 23:41:35) 
victum +1


  • kampaspe  (28.04.16 00:00:58) 
Paralari soyanlar CHP zamaninda Amerika'ya gotururdu simdi calsalar bile para ulkemizde kaliyor. Ayrica bunlarin hepsi Amerika'nin Israil'in Rusya'nin Almanya'nin Yunanistan'in Ermenistan'in...oyunu. 2023'te Lozan bitince hepsi gececek. Simdi Almanlar 3.kopruyu kiskaniyor ama bizim ucak fabrikalarimiz var artik onlara muhtac degiliz. CHP gelirse ahir olur her yer. Daha once geldiginde ahir olmus cunku, oyle diyorlar.


  • Traveller  (28.04.16 00:05:51) 
victum'un son yazdıklarına baktım, sol haber'i pkk'lı zannediyor. biraz bu işleri bilen, sol haber'in tkp yayın organı olduğunu ve bu hareket ile kürt siyasi hareketinin arasının hayvan gibi açık olduğunu bilir. "milletvekilleri içinde dahi nikahsız eşi olanlar, alkol kullananlar var. sizce şeriat bunların işine gelir mi?" mantık örgüsünden de zaten kafasızlığın boyutlarını anlamak mümkün. ekşi'de bir başka entrysinde ise çıkarı için akp'ye oy verdiğini söylemiş, yani bugün türkiye'de bolca bulunan türden bir oportünist. ülkenin gelecekte geleceği hali görmekten aciz, sadece günlük çıkarı için oy veriyor.

sonuçta bir daha anlıyoruz ki, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan kafasızlar, cahiller ve oportünistler akp'ye oy veriyor.

ps: bu victum'u çok önce engellemişim ekşi'de bu arada.
  • gezgin rocker  (28.04.16 05:17:26 ~ 05:27:09) 
Bana attığın mesaj ve buradaki yazın ne kadar yobaz ve kindar olduğunu belli ediyor. Solcuların içindeki küçük ve hastalıklı bir grubu temsil ettiğini düşündüğüm için argümanlarına cevap vermeyeceğim.

Sadece akp'ye oy verdim diye acıdan kıvranarak kanserden ölmemi istemek ne demek yahu. Bu kadar mı nefret dolusun. Demek ki sivasta, bir otelin içinde olsam beni ilk yakmaya çalışacaklardan birisin.

Duyuru ahalisinden bir ricam var, bu arkadaşa sahip çıkalım. Elinden tutup bir psikiyatriste götürelim. Bu kinle, bu nefretle canlı bomba olması yakın. Çok geç olmadan el uzatalım.
  • victum  (28.04.16 09:28:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.