[]

Yurtdisinda arac kiraladim ama 2 kez odemisim sanki?

10 gun kadar once yurtdisinda arac kiralamistim. Araci seyahatten once holidayautos.com'dan kiraladim. Daha sonra kiralama ofisinde araci teslim alirken full sigorta satin aldim. Araci teslim ederken karttan cekimi yapti fisini de verdiler, "bu tutar, sigorta da dahil toplam odedigim miktar mi?" diye sorup teyit ettim.

Az once aklima geldi kartin hesap ozetine bir bakayim dedim cok para yemis miyim diye. Simdi bakiyorum, sitenin bana kiralama bedeli olarak gosterdigi tutar karttan cekilmis 54,76 euro olarak. Ayrica kiralama ofisi de 116euro cekmis, bunun 60euro kadari sigortaydi, kalani da kiralama bedeli ama site zaten karttan cekmis kiralama bedelini, bunlar ofiste bir daha cekmis. Ben direkt araci teslim ettigimde kiralama bedelini odedim saniyordum, halbuki bu site benim karttan cekmis.

Simdi ben mi yanlis anliyorum yoksa gercekten 2 kez mi odemisim? Araba kiralama bedeli sigorta dahil 116 euro ise rezervasyon yaptigim sitenin cektigi 54 euro ne? Sitede belirttigi gibi kiralama bedeli 54 euro ise diger 116 euro ne? 54 euroya kiraladigim arabanin sigortasi 116 euro olacak degil ya.
Bir de aradan 10 gecti ben yeni uyandim, simdi ne yapabilrim?
Kiraladigim firma da Avis.

 
Simdi Avis'ten makbuza baktim, toplam 170 euro, prepay-voucher -54 euro, net charges da 116 euro diyor. Sitede aracin fiyati 54 euro diyordu, 116 euronun nereden ciktigini hala anlamadim. Arac 54 euro, 60 euro da sigorta toplam 104 euro gibi bir sey odemem gerekmiyor mu? Ben 170 odemis oldum sacma sapan bir arabaya:)


  • stavro  (27.04.16 22:59:58) 
Avis'e mi yazayim ben kiraladigim siteye mi?


  • stavro  (28.04.16 10:41:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.