[]

Motosiklet ve A Ehliyet Hakkında

Motosiklet ehliyetim yok, heves ettim ve yeni yasa gereği tüm motorları kullanabilmek için A sınıfı almam gerektiğini öğrendim. İleride tekrar almamak için A2 almayı istemiyorum.

Aktif motosiklet kullanan arkadaşlara sorum şu ki, 200cc bir motor alacağım ve bir iki sene kadar kullanmayı düşünüyorum. Yalnız sınava gireceğim motor 600cc Kawasaki ER-6 N , daha hiç eğitim almadım. Hiç bilmeyen birisi 600cc motoru sınavı geçecek kadar öğrenmekte güçlük çeker mi? Vitesli motor hiç kullanmadım, scooter tarzı sürmüşlüğüm var.

Standart A2 sınav parkurunda 600'lük motorla hareketler rahat yapılabilir mi?

 
Hocam hiç vitesli kullanmadan 600 lük motorla manevra işi sıkıntı olabilir.Öğrenmekte güçlük çekebilirsin.Sekiz hareketi var sınavda o seni biraz zorlayabilir.Onun dışında çok zor hareketler yok zaten.Birde yeni yasaya göre A2 olmadan direk A alınabildiğine emin misin?


  • TheDifference  (27.04.16 23:37:48) 
Evet direk A alınabiliyor yaş müsaitse 24-25 gibi bir şeydi sanırım sınır. Yaş ufaksa önce iki yıl A2 şartı aranıyormuş


  • tmwstw  (28.04.16 21:45:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.