[]

temmuz ayında yurtdışı tatili önerisi

20 günlük bir tatil olacak belki 2-3 gün ilave olabilir.
nereyi önerirsiniz ve neden oraya gitmeliyim belirtirseniz sevinirim

asyaya gitmeyi düşünüyorum. avrupaya kesinlikle gitmeyeceğim (tayland hariç lütfen)önerilerinizi bekliyorum

 
ben de takip etmek istiyorum. :) soru sahibi kusuruma bakmasın. :)


  • of dream and drama  (27.04.16 19:13:43) 
Temmuz icin asya biraz sikintili, muson mevsimi. Normalde hindistan derdim ama felaket oluyor temmuzda. Sel filan surekli. (Temmuz agustosu orada gecirmek zorunda kalmistim 2012de)

japonya olabilir. Ben tam 22 gun gezdim ama subat ayiydi. Kuzeye cikmadim-cikamadim. Okinawa'ya gidememistim:( ama o butceyle alakaliydi.
  • kuehles blondes  (27.04.16 19:20:24) 
asya'dan beklentiniz ne? deniz kum gunes istiyosaniz filipinler. tarih kultur ariyosaniz myanmar japonya kambocya laos, dogal guzellik ariyosaniz vietnam, luks ariyosaniz malezya singapur hong kong tayvan hepsinden biraz biraz olsun derseniz endonezya guney kore. ucuza tatil yapmayi dusunuyosaniz kambocya'dan ucuzu yok. secenekler cok.

ben olsam 22 23 gune cikarip vietnam kambocya laos myanmar yapardim.
  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (27.04.16 19:24:16) 
Temmuz başında başlıyorsa ve ilginiz varsa Euro 2016'dan dolayı Fransa derim, ama avrupa yok demişsiniz.

Onun dışında araba sürmeyi bilsem 20 günde İran'ın altını üstüne getirirdim ben, çok benzer ama aynı zamanda bambaşka kültür. Tarihle dolu bir coğrafya vs vs :)
  • noluyo yaa  (27.04.16 20:11:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.