[]

turkcell'den diğer hatlara geçenler

memnun musunuz çekim gücü konusunda falan? avea ya da vodafone'a geçmeye niyetim var, paketler de turkcell'e kıyasla çok hesaplı ama çekim gücü konusunda endişem var açıkçası.




 
750 dk konuşma, 5000 sms, 2 gb internet, çekim kalitesi, hızı vs süper. Vodafone.


  • empty man  (27.04.16 16:13:13) 
ankara için konuşuyorum.

iki hattım var. aveadan memnunum. şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. bir ay kadar öncesinde sadece konuşmak için turkcell kullanıyordum. bi sıkıntı yoktu. vodafonea geçtim ve illalah ettim. çoğu görüşme kesiliyor, sesler kesik kesik geliyor, interneti çok yavaş.
  • elorelia  (27.04.16 16:14:15) 
çekim aynı. çekincen olacaksa internet açısından olsun. istanbul'da ya da diğer metropollerde vodafone'un interneti iyi. ama metropol harici biraz zorlayabiliyor. tekirdağ çorlu'da bazen baya yavaşladığı oluyor. ama telefon çekim olayı, turkcell'de ne ise o.

turkcell'den geçtim 7-8 ay önce. memnunum. şu anda daha bir memnunum üstelik.
  • mermize  (27.04.16 16:19:36) 
Tüm Türkiye'yi dağ bayır gezen insanım nefret etsem de Turkcell'den vazgeçemiyorum. Kaç tane avea vodafone hat alıp alıp attım. Ama şehir merkezlerinde aman aman fark yok diyebilirim.


  • jamalbsf  (27.04.16 16:30:18) 
avea nin kampanyasi cok iyi ya, 3gb internet 1000 dk telefon 19 tl. harika.


  • scars dont fade  (27.04.16 16:38:28) 
6 Yıllık VF kullanıcısıyım.
Vodafone'un iyi olduğunu düşünmenin ötesinde,
Vodafone Red tarifesinin baya eziş olduğunu düşünüyorum.
Vodafone çekmiyor vb diyenlere kulak asma, 2 operatöründe %99 civarında covarage'ı var o %1 iki operatör için de geçerli... Turckell'in de aynı oranda çekmediği yerler var.

Vodafone Red'de,
Havaalanı transferi (şehrin neresinde olursan ol 50TL)
Lounge (atatürk)
FastPass (sıra beklemeden geçiş)
Çilingir servisi (kapıda kalınca bedavaya açıyolar)
Big Chef'slerde kave bedava,
Large versiyonunu alırsan lig tv'de maçlar vedava (telefon tablet bilgisayar) spotify premium bedava gibi olayları var (daha baya bir şey var incelemen lazım)

Bu arada sık yurtdışı olayın varsa, günde 9 tl'ye burdaki tarifenle konuşup internete giriyorsun (benim çok işime yarayan bir özellik)
Telin bozulunca kırılınca gelip yerinden alıp yerine telefon veriyorlar tamir ettirip getiriyorlar.

dediğim gibi kapsama falan yalan dolan, Turkcell'e 150-160 TL verenlerin kendilerini kötü hissetmemek için halen geveledikleri bir şey.
  • noisnot  (27.04.16 16:52:53 ~ 16:54:43) 
vodafone'a geçtim bende yakın zamanda. turkcell'e göre çok daha hesaplı olduğunu söyleyebilirim. çekmeme durumu da benim yaşadığım yerlerde ortak. istanbul bahçelievler'de yaşıyordum. metrobüs kullanıyorum. zincirlikuyu ile mecidiyeköy arasında turkcell'de bir kopukluk oluyordu. aynı yerde vodefone'da da oluyor. belki benimle alakalıdır bilemiyorum.

genelde telefon edge hızında duruyor. yoğun kullanacaksam alıyorum 3g'ye. 3g benim için fazlalıkla yeterli. vodafone'da tek garipsediğim bu. 3g'den edge'e geçerken ya da tam tersini yaparken aradaki kopukluk turkcell'dekinden uzun sürüyor. tek gördüğüm fark bu şimdilik.
  • windowsguvenlikduvari  (27.04.16 17:38:19) 
Noisnot benim yerime anlatmış. Vodafone kurumsal çalışanıyım, istanbul içindeysen evine, ofisine gelip hattını taşırım. :) tarifeler ve detaylı bilgi için mesaj atabilirsin.


  • yirmisantim  (27.04.16 18:27:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.