[]

RyanAir - Ne yapmak lazım

Merhabalar,

Aramaya inandım fakat çok farklı bilgiler mevcut internette. Ben de şu an işte ve yoğun olduğum için ayrıştıramıyorum bu bilgileri. Yakın zaman tecrübe etmiş olanlar bilgilerini paylaşabilirse çok sevinirim.

Bu RyanAir'i kullanmadan önce yapılması gerekenler tam olarak nelerdir?
Sanırım bir boarding pass almak gerekiyor online check in ile. O kadar mı?

Son dk. talihsizliği yaşamak istemiyoruz. Dediğim gibi , google da bilgiler var ancak bir bilene sormak istedim.

 
Bir de check-in öncesi gidip kontuarda boarding pass onaylatmak gerekiyor.
Biniş kartını da yazdırıp getirmen gerek.

  • cakabo  (27.04.16 13:33:12) 
hah tam olarak önce üye oluyorsun
sonra bileti alıyorsun ve bilet tarihinden bir süre önce(tam kaç gündü hatırlamıyorum) check in yapıyosun. Yer falan seçersen ekstra ödüyorsun ona göre yada uçağa geçiş önceliği istersen fazla fiyat kesiyor.

Sana bir mail atıyor ve çıktı alıyorsun. Çıktıyı aldıktan sonra (QR kodlu a4 bir sayfa) limanda uçağa binmeden önce bankodan evraklarını gösteriyorsun. Pasaportun falan. Sonra gidip biniyorsun uçağa.
Ayrıntı istersen daha yazarım
  • basond  (27.04.16 13:36:09) 
Bagaj kisitlarina dikkat edin.

Boarding pass i print edip gidin mutlaka, sonra da orada kendi visa checkleri var (genelde check in kontuari oluyo bu) tc pasaportu oldugu icin (daha dogrusu non-eu) orda damga basiyolar. Sonra biniyosunuz.
  • kuehles blondes  (27.04.16 13:36:48) 
teşekkürler
@kuehles bloendes, ülke değiştirmeyecek olsam da bu onay gerekli mi?

  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (27.04.16 13:45:18) 
kuehles e sormuşsun ama uçağa binerken kimlik kontrolü yaptırırken non eu olduğundan illa bakacaklardır.


  • basond  (27.04.16 13:47:30) 
Evet. Bize her turlu bakiyolar.


  • kuehles blondes  (27.04.16 13:48:21) 
aramaya inanan olur diye yazıyorum, bize vize onayı basmadılar ve gerekçe olarak domestic flight oldugunu soylediler.


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (16.05.16 16:16:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.