[]

game of thrones

abi bu dizi artık sıkmadı mı sizi de? sadece bana mı öyle geliyor yoksa? bir kere 100 farklı yerde geçiyor dizi ve en fazla 4-5 dk gösteriliyor her karakter ve bu kısım hiç tat vermiyor. ilk sezonlardaki gibi değil, wall kısmı inanılmaz karanlık çekiliyor falan seyir zevkimin içine ediyor bu durum.

neyse yani sonuçta benden başka sıkılan var mı son 2 sezondur merak ediyorum?


 
kitaptan diziye yeni geçmiş biri olarak:

5-6 farklı dizinin birleşimi gibi bir dizi, olaylar henüz bağlanmadı. farklı coğrafyalarda olan olaylar ilerde bir yerde bağlanacak diye umuyoruz. kitata da durum aynı. bir ordan bir burdan...

wall sahnelerinin karanlıklığı orayı iyi yansıtmış bence, sıkıntı yok :) aklımda canlandırdığım wall gibi çıktı.
  • fakyoras  (27.04.16 10:25:43) 
Ben de çok sıkıldım. Özellikle arya, sansa, dany ve bran'ın hkiayeleri çok sıkıcı geliyor, hiçbirinde gram ilerleme yok. wall, kings landing kısmı entrikalarıyla daha çok ilgimi çekiyor ama dediğin gibi buralara da doğru düzgün vakit kalmıyor. bu sene walking dead'i izlemeyi bıraktım, bunu da bırakabilirim.

ppiyasada dizi de yok doğru düzgün. better call saul ve billions bitti. breaking bad'e tekrar başladım ben de :)
  • kint  (27.04.16 10:29:16) 
yeni başladım ben diziye 2 aya yayarak 5 sezonu izledim. hatta final bölümünü sona sakladım 6. sezonun yayınlandığı gün izleyip üzerine yeni bölümü izledim. evet yavaş gidiyo ayrık ayrık gidiyo karakterler birbirinden ama, ben her birini ayrı zevkle izliyorum yani hiç de sıkılmadım şu ana dek. ama wall konusunda haklısın.


  • aslmtn  (27.04.16 10:48:36) 
Yayınlanma süresine göre izledim. Sıkılmadım ama beklentilerimiz çok bu yüzden böyle oluyor.
Karakterlere zaman ayıramıyorlar maalesef çünkü tipik 2 saatlik türk dizileri gibi bekliyoruz. Kadro geniş olduğundan böyle. Bazı hikayeler sıkıcı gelebiliyor. Bran bu sezon ne yapacak bilmiyorum çünkü geçen sezon yoktu bir şeyler beklemekteyim. Ama bu sezonun favori karakterleri bence Arya ve cüce olacak gibime geliyor.

  • mrtkbl  (27.04.16 10:53:07) 
iğrenç.

gerçekten dizi çamura döndü.

son bölüm sitcom gibiydi farkında mısınız?
dothrakilerdeki inanılmaz ciddiyetsizlik,
surdaki gerizekalı espriler ve ciddiyyetsizlik,

herkes biryerlerden espri kovalıyor. heryerde inanılmazm muhteşem ötesi tesadüfler oluyor vs.

iğrençti.
  • tchuck  (27.04.16 10:55:21) 
ben şahsen sıkılmadım. senede 22 bölüm yayınlanan bi dizi olsaydı veya daha fazla tahmin ediyorum söylediğin şeyler bayabilirdi ama, zaten adamlar 10 bölümle sıkma kısmına mahal vermeden işliyorlar işleyeceklerini. fazla popüler olması dezavantaj oldu farkındayım, çok negatif duruyor habire bıdı bıdı olması ama benim ilgimi korumaya devam ediyor.


  • baharat  (27.04.16 11:00:30) 
Dün s06e01 izledim. Baya sıkıcıydı.


  • mr2alp  (27.04.16 11:03:42) 
@tchuck kesinlikle +1 eskiden bu kadar popüler değilken çok daha güzeldi. son zamanlarda bozuyor.


  • freetakilir  (27.04.16 11:19:41) 
sıkmadı, zaten sıksa izlemeye devam etmezdim. :)


  • whimsical  (27.04.16 11:35:42) 
sıkıldım, sırf "buraya kadar geldik" dediğim için izliyorum. zaten toplasan 7 saatlik dizi çekip 2 sene yatıyorlar, sevsen bile izleyesin kalmıyor. o kadar fazla karakter ve hikaye var ki unutuyorsun o sürede.


  • der meister  (27.04.16 11:38:36) 
Sıkılmadım.


  • i was made for you  (27.04.16 11:39:41) 
sıkılmadım. son iki sezon da bence çok güzeldi, olaylar olaylar.

dizi yadsınamaz derecede popüler, bu kadar revaçta olan bir şeyin de zamanla bir düşüş grafiği olacaktır. bu çok doğal. sezonlar arasında çok fazla zaman var, bu süreçte belirli konulara odaklanıp şöyle mi olacak böyle mi olacak derken derken ilk gelen bölümde hof amk bu neydi diyoruz, beklentilerimize cevap bulamıyoruz bence. en büyük sıkıntı burdan kaynaklanıyor.

altıncı sezonun ilk bölümünü izlerken dizi nasıl bitti anlamadım. ufak tefek mantıksızlıklar olabilir, doğru. özellikle tazılara baya güldüm. ama beni çok rahatsız etmedi, özlemişim. her karaktere beş dakika ayırıp nerede kalmıştık tadında bir giriş yaptılar bence. bundan sonra bu şekilde ilerleyeceğini düşünmüyorum.

ayrıca 5. sezonun 8. bölümü gelmiş geçmiş tüm diziler tarihinde en güzel bölüm olabilir, açıp açıp tekrar izliyorum. valla çarpılırsın ha.
  • evde liyakat kalmamis  (27.04.16 13:04:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.