[]

yurtta manyak var !

arkadaşlar odada 4 kişi kalıyoruz. arkadaşın biri sürekli dişini gıcırdatıyordu ama olaylar değişti. geçen hafta duvarı yumruklamaya ve tekmelemeye başladı. ranzanın alt katında ben olduğum rahatsız edici oluyor haliyle. 2 gün önce odayı bölmek için kullanılan perdeyi söktü attı.

tüm bunlar uykusunda oluyor tabi. dün de farkettik ki depremde devrilmesin diye duvara çelik dubelle sabitlenen ranzanın o sabitlenen kısmı sökülmüş. duvardan tamamen bağımsız biçimde şu anda. evet bu satırları yazarken yine perdeyi çıkardı ve şuanda duvarı tekmeliyor.

bir de sürekli yorganını aşağı atıyordu, artık ne çarşaf, ne yastık kalıfı var..ahahauhahuaha inanmıycaksınız ama şuanda sigorta panosunun o dış plastiği yan taraftan benim yatağa düştü. ahuahaha.

hiç böyle birine rastladınız mı? gece kalkıp odadakileri boğazlamasın?

 
şu anda sigorta panosundaki düğmelerle oynuyor :D bi insan uykusunda nasıl bu kadar hareketli olabilir yahu ! kabloyu koparıp elektriğe yakalanacak bu gidişle :D


  • elmalili hamdi yazar  (11.11.09 04:00:42) 
bizden istediğin nedir? çözüm mü? yurdu bile yakabilir, sonucta istem dışı yapıyor bu hareketleri. psikolojik sorunlarıda olabilir. bu anlattıklarından mütevellir, ruh saglıgı ve psikolojisi yerinde olmadıgı aleni bir sekilde ortada. önce kendisiyle adam akıllı, daha sonra yurdun amiri/müdürü kimse, yardım istemeniz gayet saglıklı olacaktır.


  • claimer  (11.11.09 04:06:18) 
deli gömleği hediye edin bence.


  • stephen dedalus  (11.11.09 06:18:32) 
doğrudan yurt müdürüne gidin, gerekirse müdürün de yardımıyla ailesi ile irtibata geçin. kendisine hiçbir şekilde bu durumu çaktırmayın tabi, güvenemezsiniz, size de zarar verebilir.


  • oddity  (11.11.09 06:41:57) 
sorunları olabilir. Psikolojik sorunları da olabilir. Yurt yetkilileriyle irtibata geçin


  • squeeze  (11.11.09 07:29:53) 
911'i arayın.


  • kobretti  (11.11.09 08:05:31) 
kendisiyle konuştunuz mu? mesela ertesi gün yaptıklarını aynen bırakıp "bak hoca gece perdeyi söktün, yatağı duvardan ayırdın, sigortalarla oynadın, kapağını kırdın, duvarı tekmeledin. iyisin di mi bi problem varsa birlikte çözelim" falan diyebilirsiniz. belki de adam durumunun farkında değil, belki de "hakkaten mi lan, ben mi yaptım hepsini" diye bir uyanış yaşayıp psikoloğa falan gidecek. çaktırmadan arkasından yurt müdürü falan karıştırmayın. oda arkadaşı sonuçta, bile isteye yapıp bir de niye size bilerek zarar versin? kendisi umursamıyorsa o zaman müdürle falan irtibata geçersiniz.


  • kibritsuyu  (11.11.09 09:11:25 ~ 09:12:38) 
arkadaşınızın bir uyku merkezine gitmesi ve teşhis koyulup tedavi olması gerek. başkalarına da kendine de zarar verebilir. camı açıp atlamayacağını bilemezsiniz. ha benim derdim onun tedavisi, durumu değil, ben sadece rahatsızlığımdan kurtulmak istiyorum derseniz de, yurt yetkililerine; bu insan böyle böyle, geceleri tehlike oluşturuyor, can güvenliğimiz yok filan dersin, seni onunla aynı odada kalmak zorunda bırakamazlar.


  • cereal killer  (11.11.09 12:37:16) 
sanırım oda arkadaşınız bir uyurgezer. hem kendisiyle hem de yurt yetkilileriyle bu durumu konuşmalısınız. kendisi bu durumdan haberdar olmayabilir. aslında gece yalnız kalması kendisi için daha tehlikeli ama uyurgezer moddayken ne yapacağını bilemeyeceğiniz için sizin de durumunuz pek içaçıcı değil. belki uykusundan kalktığını farkettiğinizde uyandırıp kendine gelmesini sağlamak geçici bir çözüm olabilir.


  • zen spider  (11.11.09 18:56:18) 
enistemde vardi aynisi. en son halami bogmaya kalkinca ve kizlari zar zor kadini elinden alip enistmi ayiltinca, odalari ayirdilar ve ilac tedavisine basladilar. bence derhal yardim almasini saglayin ama yukarida da soylendigi gibi once kendisiyle konusmayin. size zarar verebilir uykusunda. ayrica komik de degil bence gulmussunuz ama herhalde orda durunca komik oluyor. sahsen ben dehsete kapildim.


  • islakkedisudankorkmaz  (12.11.09 02:24:38 ~ 02:25:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.