[]

Dindar Anayasa

Kardeşlerim
Okunmuş üflenmiş bir anayasa hazırlıyorlar, atayiz gayri müslimler için ne düşünüyorlar? Anayasamızı da mı duvara asacağız? Göbekten aşağı indirmeyecek miyiz, abdestli dokumayacak miyiz ? Çok heyecanlı olacak gibi



 
Bu ülkede sadece hristiyanlar yaşamıyor!!! Dindar anayasa da neymiş? İşleri güçleri incil, hristiyanlık!


  • otonom  (26.04.16 18:54:49 ~ 18:59:49) 
senin, benim gibi işinde gücünde, kimseye zararı olmayan insanları o barış dinleri ile boyunduruk altına alacak, öldürecek, yağmalayacak, çocuklarımızı "sevecek", paramızı çalacaklar. kılıfları da kafir olmamız olacak. dindar anayasa bu işe yarıyor.

islamın gözümde en ufak bir değeri yok. mümkün mertebe müslümanlarla bir iş yapmıyorum. hayırlı cumalar diyen ile, iki lafından biri din allah olan ile, selamunaleykum diyen ile en ufak bir ilişkim zorunluluk harici olamaz.

olur da bir gün devir değişirse, bu müslümanların ülkeye tek faydası, müslümanların her zaman boyunduruk altında tutularak asla ve asla herhangi bir hak verilmemesi gereken bir topluluk olduğu gerçeğini herkese öğretmiş olması olacak. çünkü islam, kendisinden başka her şeyi yok etmeye programlı bir barış dinidir.

çok değil, daha 4-5 sene önce insancıl olan adamları çileden çıkarttınız. umarım misliyle burnunuzdan gelir bir gün. kör karanlığınızda geberin, birbirinizin çocuklarını badeleyin. ama bana dokunmayın.

***
bu işlerin bu raddeye gelmesinin sebebi, zamanında içlerinde benim de bulunduğum, aslında deist olan, ama mustafa kemal sayesinde kendini gerçek müslüman sanan aptal tatlı su müslümanlarıdır. bu tatlı su müslümaları aydınlanmadıkça, gerçeği farketmedikçe tek tek yakılacak, kafaları kesilecek, karılarına tecavüz edilecek. ortadoğu denen bok çukuru böyle bir şey.

bu ülkenin tek kurtuluşu, bu tatlı su müslümanlarının sıcak uykularından uyanarak, gerçek müslümanlar kadar savaşçı bir konuma gelmesiyle mümkün. tatlı dil devri biteli çok oluyor. ya savaşarak (silahlı mücadeleden değil, dinciler kadar ahlaksızlaşarak savaşmaktan bahsediyorum. sosyal medyada, medyada, sokakta, her yerde.), ya da bir gün evinde otururken kapıdan girecek biri tarafından kafir olman sebebiyle kafan kesilerek öleceksin.
  • no christ requires  (26.04.16 19:12:04 ~ 19:20:02) 
Tuhaftır ki ülkeye laikliği getiren de götüren de AKP olarak tarihe geçebilir. 2008 yılında başörtüsü yasağının kaldırılması laiklik için önemli bir adımdı. Yani sekiz yıldır laik bir devlette yaşıyoruz denebilir.


  • elitist  (26.04.16 19:22:07) 
@elitist,

Senin bu düşüncene göre laiklik hala kalkmamış olsa gerek.

Ben budistim. Bizler ne zaman kamu görevlisi olarak bu kıyafetle çalışabileceğiz? Bize ne zaman bu özgürlük verilecek? Vergi dairesinde bu şekilde çalışabilir miyim?

www.dw.com
  • otonom  (26.04.16 19:29:12 ~ 19:30:39) 
inancım gereği donsuz gezmem gerekiyor.


  • cedrus deodara  (26.04.16 20:08:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.