[]

fitness sevenler, düzenli yapanlar

Her alet ayri ayri sıkıcı geliyor bana. Bi türlü alısamadim. Az önce geldim ve yine cok sıķıldım. Hel kosu bandi, en sıkıcısı. Sevenler nasıl seviyor anlamadim.Yuzmeyle devam edicem sanitim




 
Her hafta, yaptigin hareketlerin sayisini vs. not et ve surekli o sayilari gecmeye/ artirmaya calis. kisacasi kendi performansina odaklanip kendinle yarisirsan, her ilerlemende acayip gaza gelir ve mutlu olursun.


  • neferkitty  (26.04.16 16:53:08) 
Ben 1.5 yildir duzenli yapiyorum bu isi ve gunumden 1.5 saat ayiriyorum her gun.Cok acayip bayiyor beni ilk basladigim gunden beri.1.5 saat agirlik kaldir indir ne alaka yani ne bu simdi? Sonuclari icin katlaniyorum sirf yoksa tas tasi amelelik yap ayni sey benim kafada bu fitness olayi.


  • Deathrow  (26.04.16 16:55:31) 
stüdyo (grup) dersleri yok mu?

ben de sadece onlara giriyorum.
bosu, zumba, tae-bo, pilates, bootcamp, step, hiit, bokwa, oryantal vs..

tüm hafta bunların hepsine girince, salonun ağırlık ve makine kısmına hiç ihtiyaç kalmıyor zaten (bence)... üstelik daha eğlenceli.. (haftaiçi her gün iki derse giriyorum)

salonun alet kısmını neredeyse bir yıldır hiç kullanmıyorum, kullandığım zamanlarda da sıra beklemekten çok sıkılıyor, sinir, stres sahibi oluyordum.
  • holy diver  (26.04.16 16:56:00) 
Vücut ağırlığınla dışarıda çalış. Calisthenics


  • kupigometa  (26.04.16 17:00:20) 
Eğer uzun süredir spor yapıyorsanız ara vermeden bi sıkılma olduğu doğru 1-2 hafta ara verin tekrar spor yapmayı özleyeceksiniz muhtemelen.

Onun dışında spora motive olmak için olmak istediğiniz vucut tipindeki insanların fotoğraflarına bakabilirsiniz o da baya bi motive ediyor.

Spor yaparken müzik dinlemiyorsanız güzel bir playlist hazırlayıp müzik eşliğinde spor yapabilirsiniz.

Ya da yaptığınız hareketlere alternatif hareketler bulup antrenman programınızı değiştirebilirsiniz.
  • Nox  (26.04.16 17:01:10) 
Ben de çok sıkılarak yapiyordum biriyle beraber çalış ya da kendine meydan oku şu kadar sürede bitirecem diye


  • anily  (26.04.16 17:05:19) 
ben her ne kadar istediğim gibi sonuç alamıyor gibi hissetsem de 6 aydır motivasyonumu kaybetmedim hiç. onun etkisiyle gidiyorum spora. yani evde oturup hiçbir şey yapmamanın, gerçekten hiçbir güzel şeye neden olamayacağını bildiğim için gidiyorum. yazın plajda güzel vücutlu insanların arasında utanmak istemiyorum. bu motivasyonu canlı tutup, bir de spor yaparken güzel müzikler dinliyorum, pek sıkıcı olmuyor. bazı günler canım hiç istemiyor, o günlerde de kendimi zorlamıyorum, her zaman modu yüksek olmuyor insanın.


  • nathanieltroy  (26.04.16 17:20:28) 
(bkz: fit in time) 'a bak. sıkılacak kadar zamanın olmaz.


  • coder6006  (26.04.16 17:51:36) 
Yüzmeye donebilirsin, bir sorun yok. Ya da dag, bayir, cadde kenari ucarak gecmeceli koşu :)


  • shadowcat  (26.04.16 18:00:52) 
Koşu bandı ve bisiklet bana da çok sıkıcı geliyor. Aletlerin üstünde tıkır tıkır yürüyüp koşturuyorken kendimi laboratuvar faresi ya da hamster gibi hissediyorum. O yüzden bir playlist hazırladım, müziği kökleyince o kısım iki üç dakikaymış gibi geliyor bana. Müziği diğer aletlerde de köklüyorum. Fitness salonunun kendi müziğini her zaman sevmeyebiliyorum, tamamen sevdiğim ve spora uygun şarkılardan bir liste hazırladım. Şarkıyla ilgilenirken, tempoda yüksek olduğu için hareketlerin de temposu düşmüyor.

Zumba, oryantal gibi sınıf kursları daha zevkli oluyor, göbek ata ata kardiyo yaptırıyorlar, bayağı yerletiyor. 40 yılda bir cross fit sınıfına giriyorum; popomdan soluduğum için sıkılmak aklıma gelmiyor.
  • aychovsky  (26.04.16 18:08:26) 
Eliptikte kindle okuyorum sıkıcı olmuyor.


  • 386 dx  (26.04.16 20:57:10) 
Neyi seviyorsan onu yap. Önemli olan devamlılık.


  • arnold schwarzeneger  (27.04.16 10:11:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.