[]

torrent film indirme

dun aksam 5-6 tane film indirdim sabah kalktigimda tam dolmamisti filmler durdurmustum simdi yeniden baslattim boyle filmleri duraklatip tekrardan indirmeye baslasak film indirdikten sonra donmalar olur mu filmi izlerken? Gecen sene basima benzer bisey geldi diye hatirliyorum. Sizin tecrubeleriniz nelerdir?




 
olmaz.

böyle bir şey başıma hiç gelmedi.
  • Apocalypse  (26.04.16 16:12:49) 
hic bisey olmaz.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (26.04.16 16:12:53) 
bir şey olacağını sanmıyorum. hiç başıma gelmedi ve de rastlamadım.


  • halitkin  (26.04.16 16:13:19 ~ 16:13:45) 
yok canım olur mu? sürekli duraklatıp devam ettiririm ben o özelliğin olayı o zaten. donma torrent dosyasının bozukluğundan kaynaklanmış olabilir.


  • olutaklidi  (26.04.16 16:16:08) 
Olmaz.


  • köstebek kurabiye  (26.04.16 16:25:43) 
olabilir. inanilmaz düsük ihtimal, yüz 99.9 bir halt olmaz ama olursa bunun milyon nedeni olabilir. örnegin...

1-durdurma islemi tam gerceklestirilmemistir, bu yüzden indigi sanilan dosyalar diskte dogru atanmadigindan imajda bozulmalar olur. dosyayi acar, ama bazi sahnelerde bozulma, seste gitme gerceklesebilir.
2-indirilen yer kisitli ve cok yazim olduysa es zamanli bazi dosyalar birbirine karisabiliyor. supernatural bölümünün ortasinda doktor houseun karistigi 1 dklik sacma bir sey yasadim. ikisini de yakin zamanlarda indirmistim. dosyalarda nasil caprazlama corruption oldu anlamadim.
3-yüklenen dosya yeri degistiriliyorsa durdurma sirasinda ( ya da acilmaya calisiliyor, ismi degistiriliyor, antivirüs ya da ccleaner tarzi uygulamalarca degistiriliyor (dürtülüyorsa)) sikinti cikmasi olasi.

hepsini bol bol yasadim. hepsi de olasi. dahasi da olasi. adsl cikmadan evvel torrent, limewire vs kullanan bir insanim. güven bana.
  • wiillii  (26.04.16 16:54:28) 
torrenti aç kapa yapınca check ediliyor şimdiye kadar indirdiğin kısımlar. bi sıkıntı olmaz kısaca.


  • victum  (26.04.16 17:27:54) 
olmaz torrent protokolünün özelliklerinden biri dosya tutarlılığını kontrol etmek. bozuk veri olursa o kısmı tekrar indirip düzeltiyor.


  • masa penisi  (26.04.16 17:45:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.