[]

Linkedin'de cok istedigim bi is var

Site üzerinden basvurdum ama ilani acan kisiyi ekleyip mesaj atsam olur mu? Sacma mi olur? Sitelerinden cv gondereyim dedim kariyer ve ik sayfalari yok. Mail bulamadim. Ekstra bisi yapmam lazim o isi almam lazim napayım :(




 
şirketin adresi varsa, bastır cv'yi, en janti halinle dayan kapılarına.


  • shubulubapshubaptishaluva  (26.04.16 15:53:43) 
İK olarak çalışıyorum, şu saniyeye kadar atmadıysan hata. Merak etmeyin bu tarz ekstra yollar işe ne kadar istekli olduğunuzu gösteriyor.

Bir tanıdığım vardı bir holdinge girebilmek için kendini zorla davet ettirdi size sunum yapacağım işe almasanız da olur dedi en son davet ettiler şimdi o şirkette çalışıyor.
  • marjinal kereste  (26.04.16 16:23:07) 
Şirketi arayıp ik ile görüşmek istediğini de söyleyebilirsin. Sekreter bağlar. İlanı görüp çok ilgilendiğini ya da pozisyonla ilgili bir sorun olduğunu söyleyip kendini tanıtabilirsin.


  • of dream and drama  (26.04.16 16:26:50) 
Mesaj yoluyla da e-posta yoluyla da Linkedin'de ilani acan kisiye ulasabilme imkanin var, hic durma ekle hemen! Once mesajla, pesine e-postayla devam edersin mis.


  • gokhlayeh  (26.04.16 16:29:47) 
ik'cı değilim ama çalıştığım şirketin departman yöneticisiyim. kadrolu 12, sözleşmeli (taşeron diyebilriz) 50'den fazla personelim var. en son aldığım kadrolu personeli kendi baskısı üzerine aldım. çok ısrarcı oldu ve en sonunda görüşmeye çağırdım. şimdi cayır cayır çalışıyor :)


  • teritori  (26.04.16 17:29:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.