[]

wix sitesi

tr.wix.com

sizce avukatlık bürosu için hangi premium paketi alsak işimizi görür?

bir de sizce alınır mı?

 
ben de merak ediyorum cevapları.


  • brakgn  (26.04.16 16:36:16) 
wordpress kurdurtun birisine, ücretli güzel temalar da var.

themeforest.net
  • amarat  (26.04.16 16:37:08) 
benim genel kanım:

wix vb. sitelerden site yapacağınıza açılışa sadece telefon ve mail adresinizin yazdığı bir "under construction page" koymanız daha faydalı olacaktır.

kötü site, hiç site olmamasından daha büyük bir prestij kaybı.

ve ek: eğer bu işler 30-40tl lik generatorlerle veya 50-60 dolarlık wordpress sitelerle olsaydı biz 3000'e 4000'e site satamazdık.
  • tchuck  (26.04.16 16:39:42) 
wix veya wp ile avukatlık bürosu için yeterli bir site yapılabileceğini düşünenlerdenim

@tchuck, kendi referansın olması şart değil, "biz bunun muadili siteyi 3bin liraya yapıyoruz" diyebileceğin herhangi avukatlık bürosu sitesinin linkini koyabilir misin?
  • azizakin  (26.04.16 16:51:31) 
@tchuck wix'in ne anlamda kötü olduğunu düşünüyorsunuz? ben de kullanmayı düşünüyorum da meraktan soruyorum.
tertemiz tasarımları var çünkü. arayüzü kolay. ne bileyim.
teknik olarak mı bir sıkıntısı var?
  • brakgn  (26.04.16 16:51:31) 
@tchuck , wordpress'ten biraz anlayan birisi piyasada 3000'e 4000'e yapılan sitelerden çok daha güzel ve profesyonel bir siteyi yarım günde bitirir.

wordpress'ten ya da wix'ten site yapmak ayıp değil. hele hele reklam yasağı olduğu için sadece ve sadece genel geçer bazı bilgiler ve iletişim detaylarını koyabilecek olan bir avukatlık bürosu için wix ya da wordpress gayet de yeterli gelecektir. hatta eli düzgün birisi microsoft word'de bile yeterli gelecek bir site yapabilir bir avukatlık bürosu için, 3000-4000 vermeye hiç gerek yok.

gören de 3000-4000 verilip de çok güzel siteler yapıyorsunuz zannedecek.
  • co2s2  (26.04.16 17:53:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.