[]

Çok fenayım

dün gece sabahlaadım bitirmem gereken bir dokümanı tamamlayabilmek için. şu anda da zaman o kadar yavaşladı ki, 17:00'ı dünya gözüyle görebilecek miyim bilemiyorum artık.

heralde bi 30-45 dk olmuştur diyorum, bi bakıyorum, 4-5 dakika anca olmuş. gözüler gidiyor sürekli artık dayanma güzüm kalmadı. ne yapayım? ne edeyim? bi sürü yöntem denedim şimdi yazmaya üşendim, ama hiçbiri bi boka yaramadı. ne yapayım ne edeyim? daldım dalıcam tekrar, yazıyı bitirip göndere basmak zorundayım. basmalıyım. baaaaassss


 
yeşil elma ye


  • mrtkbl  (26.04.16 15:48:16) 
geçen hafta bugün aynı durumdaydım. durağan pozisyonda uyuklarsın, kaçış yok. kalk iki dolaş ya da birileriyle konuş.


  • manuel mandalina  (26.04.16 15:51:49) 
youtu.be

müzik denenebilir. sabah uyanmak için iyi oluyor, uyanık kalmayı da sağlar belki. tür olarak alakası yok fakat ahmet kaya da denenebilir. youtube'da spotify'da liste bakılabilir.

en sağlamı aslında, kalkıp abdest alıyorum; enseye, ele ayağa soğuk suyu vurunca etkili oluyor.

çay kahve ve sair kafeini, gece de yüklenmiş olma ve artık etki etmeme ihtimali sebebiyle es geçtim. öyle değilse ve ciddi çarpıntı probleminiz falan yoksa, klasik çözüm önerisi olarak o da var.

kolay gelsin.
  • olanlaolunmaz  (26.04.16 16:14:42 ~ 16:19:15) 
Şansına bugün de cidden geçmek bilmiyor :D

Kola. Kola içmesen bile kola feci açıyor.

Ama dikkat et, uykunu açmak için yaptığın şeylerin hepsi eve gittiğinde uyumana engel olabilir :)
  • dessy  (26.04.16 16:18:15) 
şu duyuruyu açtığımdan beri 3 minik rüya bile gördüm :(

15 dk kaldı valla, nasıl geçebildiğine inanamıyorum hala. dediklerinizin çoğunu yapmıştım zaten ama biraz koşturma ile falan hem de iş bitirmiş oldum, neyse.

çok teşekkür ederim hepinize! mutlu kalın! :)
  • loveinaflipbook  (26.04.16 16:46:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.