[]

Yaptığınız en büyük trollük ne?

bugüne kadar yaptığınız en zekice ve güzel trollük neydi?




 
bu sitede organize bir oyun oynamıştık o çok güzel olmuştu.
Sivil hayatta anlık gelişen bi çok trollük yapıyorum. Ama uzatmıyorum olayı itiraf ediyorum hemen.

  • basond  (26.04.16 14:06:36 ~ 14:12:06) 
Bu pazar yilfiz parkina kosuya gittik eve donerken besiktas meydanda 52. Cumhurbaskanlgi bisiklet turu'nun starti vardi o sirada X tv muhabiri bana yaklasti:

+ evet 52. Cumhurbaskanligi bisiklet turu icin mi burdasiniz?

- aslinda biz kosuya cikmistik donerken rastaldik izliyoruz iste

+ peki bisiklet ile araniz nasil?

- hic kullanmiyorum.

+ peki tesekkurler.


Sonuc: beni kestiler gostermediler XD
  • neferkitty  (26.04.16 14:13:36 ~ 14:16:38) 
Edebiyat dersinde, bizim yüzümüzden panik atak olan kadını fenalaşıyorum diye trolleyip tüm dersi yemiştim. Bayağı korkmuştu zavallı :/


  • sytemofadownmanyagi  (26.04.16 14:17:21) 
ben de trt 1'deki bi programda sokak röportajını trollemiştim, muhtemelen yayınlamadılar yoksa kesin düşerdi internete asdşas.


  • baba jo  (26.04.16 14:20:10) 
Yurtdışında Fransız sanmışlardı, "He anam, Fransızım" dedim. Sarkastik söylemiştim, "Yine bir ton millet sayacaklar, off, en iyisi ilkine evet deyip bu muhabbeti kapatalım" ile "Hayır değilim" arası bir tonlamaydı ama yedi. Yiyince de bozmadım. Meğer konuştuğum kız da bir ay önce Fransızca öğrencisi olarak okula başlamış. Benim de iki kurluk Fransızcam vardı, dediklerine cevap verdim. "Ama aksanın biraz farklı" deyince "Müluz tarafındaki göçmenlerin aksanından benimki, karma. İkinci jenerasyonum ben. Köylü aksanı, sizin Latino'lar gibi" diye sallamıştım. Yedi. Ben de normalde en başta söyleyecektim ama o saatten sonra çok üşendim. Zaten otobüste tanıştığım bir kızdı. Zekice diyemem ama galiba tek trollüğüm.


  • aychovsky  (26.04.16 14:22:21 ~ 14:23:50) 
Bak şurda anlatmıştım: eksisozluk.com


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (26.04.16 14:26:26) 
Meslegimi kimse anlamadigindan taksicilere sürekli baska meslek soyluyorum. Bilmedikleri ve konusmanin ilerlemeyecegi meslekler. En son matematikciyim dedim. Adam 5 yasindaki oglu icin tatil kitabi onerisi istedi. Dedim ben Astro-fizik fomulleriyle ilgileniyorum, kara delik falan. muhabbet aninda kesildi. Bir keresinde de uzmanlik alanim uzay hukugu demistim. Bu trolluk sayilir mi bilmem. Rutin yapiyorum :)


  • shadowcat  (26.04.16 14:31:34) 
Biriyle flort aaşamasındaydim. Adam biraz hizli çıktı, ağvaya gidelim falan dedi. Tamam dedim. İki saat arac kullandı, zar zor bi otel bulduk, dünya para verdik. Sonra odaya ggeçtik, şarap içtik falan. Ama bana ciddi bi soğuma geldi. Kafayi yiyorum yanasinca napicam diye. Neyse birkaç hamlesi oldu tabii. Basta "Basım donuyo!" vs diye savusturdum, baktım olacak gibi degil, açık açık "Ya az ötede dursan!" diye. Tabii böyle demedim, kendimi hazir hissetmiyorum, sadece sarılıp uyuyalim tarzı bi şeyler geveledim. Başta tamam, dedi. Sonra cok sinirlendi. İstanbul'a geri döndük. Dönüşte de arka koltukta uyudum bütün yol.


  • damdanakan  (26.04.16 14:45:50) 
Kuaförlere yaşımı yanlış söylüyorum. Her gittiğim kuaförde muhakkak yaş mevzusu geçiyor;'ay küçük gösteriyorsun sen kaç yaşındasın?' diye başlıyorlar. Birine 28 diyorum, birine 26, birine 17. Hepsi de inandı. Sürekli gittiğim yer hariç bir iki kere gittiğim tüm kuaförler yaşımı yanlış biliyor.


  • fraise  (26.04.16 14:54:37) 
gene biri siz türkiyede deveye mi biniyorsunuz diye sorduğunda bir deve resmi açıp bu benim devem demiştim, deve fiyatları hakında briefing de verdim. herif bizi deveye biniyor sanacak bir ömür


  • ripolip  (26.04.16 14:58:04) 
üniversitede millet yer tutmak için sıralara çanta kitap vs. koyardı. genelde arkada oturmama rağmen ben de uyuz olurdum. bir gün erkenden gidip ön sıraların hepsine ufak ufak kağıtlar koymuştum ders başlayana dek kimse oturmamıştı. sonra baktılar kimseler gelmiyor yavaş yavaş öne doğru hareketlenmişlerdi.


  • orijinal nick bulamadim  (26.04.16 15:16:53 ~ 15:18:39) 
taksicilere farklı meslek çok söylediğim oluyor.
Counter Strike oynarken eskiden, kendi takımıma flash bomb atardım tam çarpışmanın en alevli anında.
Bomba bendeyken, koşup koşup bombayı acaip bir yerde atardım.
  • Corc  (26.04.16 15:33:48) 
benim de kendime göre kucuk sevimli trolluklerim var ama bu baslıkta bi akrabamızı anlatmak istiyorum. adam 75 yasında vefat etti ama ömrü hayatı trollukle geçti. ben onu daha 2-3 yıl öncesine kadar 50li yaslarda goruyordum, cok da genc gosteren karizmatik bi amcamızdı.

ögretmen kızının okulunda 23 nisan kutlamalarına gidip, en orta protokol koltuguna oturması var. hala millet ayırdına varmamıs mufettiş mi milletvekili mi kızı da utanmıs soylemeye.
bi dönem azerbaycan'da calısmıstı. azerbaycan'da kendini türk istihbaratından tanıtması mı dersiniz, istanbul'da azeri evraklarını kullanıp dısişleri'nde calısan maliye mufettişi diye yalandan rüsvet almasını mı. adamın ömrü film gibi geçti. bi yakınları ameliyat olmustu, hastane otoparkına bashekim'in abisi diye defalarca girmesi mi dersiniz; aynı numarayı damadı yapmaya calısınca guvenlik yememiş misal. adamda acayip bi karizma vardı, ne söylese inandırıyordu. en gulduren vukuatlardan biri de bi arkadasıyla tanıdık bi doktora ilaç yazdırmak icin gidiyorlar saglık ocagına. henuz ogle arası bitmemiş, doktor da biraz gecikecekmiş. doktorun önlugunu giyip masasına oturmus, gelen gidene hmm tamam yazcaz ilacını ama yarım saat sonra gel, muayeneyi halletcez ama biraz işimiz var sonra gel diye kafaya alıyomus. en son iriyarı bi genc grubu gelmiş, ne ayak bunlar diye sekretere sormuslar. ocagın bulundugu ilçenin boks takımının saglık raporu almaya geldigini anlayınca topuklamıslar, bunlar anlarsa ebemizi iterler diye.

olayda anlatılan kahramanın karadenizli oldugunu belirtmeye gerek yok diye dusunuyorum.
  • galandar kostumu  (26.04.16 16:30:18 ~ 16:31:26) 
zekice değil hiç biri. gülesim çıkıyor yapamıyorum zaten. pek tanımadıgım insanlar hakkımda soru sorunca efsane sallıyorum trollükten sayılırsa. bir de annem hariç bütün çevremi evleneceğime inandırmıştım. 1 ay falan sürmüştü :/


  • noisette  (26.04.16 16:54:47) 
Buyuk ve zekice degil ama komik bence

Baskalari fotograflarini cekmemi istemislerse ve makina degil de telefon vermislerse eger once "biraz saga, heh oldu" vb diyip sonra kendimi cekiyorum ajdjd hepimiz guluyoruz :D

Sonra onlari duzgunce cekiyorum tabi.
  • kuehles blondes  (26.04.16 20:55:11) 
Catch me if you can'e özenip, üniversitede yeni (güz döneminde) gelenlere kendimi asistan yardımcısı olarak tanıtıp, hocanın yolda olduğunu anlatıp. tanışma hatta ilk günden ödev falan kitleme olayına girmişliğim var. ödevi yaptılar mı hiçbir zaman öğrenemedim tabii :D

ÇSGB'den geliyorum diye, şantiye teftiş etmişliğim de var.

Bir de son olarak kadın taklidi yaparak (muhtemelen sadece kadın taklidi yaptığım için) bir sözlükte 3-4 günde moderatörlüğe getirilmişliğim var.
  • nawar  (26.04.16 21:01:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.