[]

İnstagram reklamı ücreti nasıl ?

Selamlar.

Bir instagram hesabının reklamı için takipçisi 1.1 milyon olan bir hesap sahibiyle görüştüm. tuhaf gerçek bilgiler gibi bir ismi var hesabın. Sordum sitenizde reklam vermek kaça patlar tarzı. Şartları şuymuş. Reklamın 1 saat üstte ve 1 gün sayfada kalma ücreti 200 tl. Bana biraz fazla geldi ama bu işleri bilmediğim için belki normaldir bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz ücret için? Bana geri dönüşü iyi olur mu böyle bir hesabın?


 
bu işin içinde bi süre kalmış biri olarak anlatayım.

benim twitter ve instagram hesabım vardı. her ikisinde de takipçilerin en az yarısı fake ama instagramda minimal %70-80, zira analitik yok.

türkiye de iyice boku çıkmış olayın. instagram hesaplarının çoğu fake, zaten 2-3 butik dışında iş yapanda yok. öyle bilgi milgi de kimse reklam içeriklerine odaklanmıyor.

twitter daha güvenilir reklam konusunda, ama iş reklama gelince yine çok çok kötü, reklam içerikleri alakalı ya da alakasız olarak düşük okunma ve tıklama.

normalde yayınladığım ilk saatte 2-3 bin, 24 saatte 20 bin imressiona sahip twitlerde, 100 üstü like olabiliyordu, ve tıklamalarda 100 e yakın oluyordu, ama reklam olunca 10 bile olmayan like link tıklaması ise 10-20 arası kalıyordu.

kısacası para kaptırmayın bu insanlara. varsa kendi hesabınıza uğraşın.
  • kurnaz  (26.04.16 13:41:12 ~ 13:42:09) 
zaten önerdiği diğer sitelerde benzer içeriğe sahip. Sanki bu tip 10-15 hesap açılmış bir şekilde takipçilerin bütün bu 10 hesabı takip etmesi de sağlanmış ve bütün bu hesaplardan reklam parası alarak yollarını buluyorlar sanki. 1 milyon kişinin takip edeceğini pek düşünmüyorum bu hesapları. Yine de sorayım dedim bakalım ne istiyorlar. Alt tarafı bir gün kalacak bir reklam için 200 tl :) iyi para vallahi.


  • Wolfware  (26.04.16 13:43:52) 
ya onların olayı 1 değil, 2 değil, 3 değil, 4 değil tam 5 kilo bal filan satmak, ya da satanlara yatakçılık etmek. keriz avı.

eğer böyle şeylere ihtiyacınız var ise kendiniz custom hesap açmanız ve takipçiler ile beraber olmanız lazım.

benim takipçilerim bana mesaj atarlardı bir kaç gün yazmayınca:)) bir şey mi oldu filan diye.
  • kurnaz  (26.04.16 13:56:24 ~ 13:57:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.