[]

tehdit edileceğini farketmek

ileride onun işine gelmeyecek herhangi bir durumda beni tehdit etmeyi planladığını farkettim. sırdaşım diyerek paylaştığım türlü türlü konudaki şeyleri aileme açık ederek. annem, babam yaşlı insanlar. kendilerini böyle bir olayın içinde bulurlarsa kaldıramazlar.

farkettiğimi farkettirmedim. ortada henüz tehdit vs yok. ama ince ince planladığından eminim. şu an ona hissettirmeden ne yapabilirim? önüne geçebilir miyim?

özet olarak;
çok değer verdiğim, çok uzun zamandır hayatımda olan, çok desteğini gördüğüm bir insan.
sevgiliden öte arkadaşım, dostum, sırdaşım.
diğer yandan hayatında ve psikolojisinde ciddi sorunları olan, maddi-manevi çok destek olduğum biri.
çok sorunlu bir ilişki. ailemin hep karşı çıktığı ama benim savunduğum bir ilişki. kesinlikle affedilmemesi gereken olaylar ama aşk. 5+ yıl.

 
Ama aşk gibi ahmakca bir arguman sunmussun, ne diyelim sana? "Ama ask" hayatinin icine sicilmasina sebep oluyor ve hala bunu farketmiyorsan, burada sana ne soylesek bos.

Su ulke insaninin basina ne geldiyse bu romantizmi yuzunden geldi, hem siyasal hem toplumsal hem de bireysel anlamda. Si*iyim romantizmi.
  • scars dont fade  (26.04.16 12:51:36) 
en korktuğum insan davranışı, o yüzden en özelimi anlatmam sevgilim de olsa.

burada yapılacak en mantıklı şey, anlattıklarını normalleştirmek ve öğrenmesinden korktuğun kişilerin öğrenmesinden aslında korkmadığın, hatta onlara kendi ağzınla söylediğin izlenimini vermek. yavaştan işlemek gerek bunu, ani tepkiler inandırıcı olmaz. ha tabii bir daha da bir şey anlatmıyoruz, o kadar da saf değiliz.
  • devilred  (26.04.16 12:54:11) 
Eski duyurulara da baktım, kaç senedir bu adam sana iyi çektirmiş ama sen yine aynen devam aşk maşk sırdaş bilmem ne diye. Adam belli ki sorunlu. Daha ne kadar dayanacaksan artık, hesabını kitabını kendin yap. Tehdit ediyor diye, ay kıyamam hasta, ay o bensiz yapamaz diye ömrünü bu arkadaşa ipotekleyeceksen kolay gelsin.


  • i ve been mistreated  (26.04.16 12:54:27) 
ama aşk mı? ama saplantı demek daha doğru. önceden söylediklerin için artık çok geç. bundan sonra napıyoruz kendimizi dökmüyoruz... yavaş yavaş uzaklaşıyoruz bir anda kesme. normalde ayrıldıgından daha ağır fazla bir tepki görebilirsin...


  • oylebirzamandagelkivazgecmekmumkunolmasi  (26.04.16 12:57:16) 
evet aşkın ötesinde sağlıksız bir bağlanma. benim zaaflarım, ailemle sorunlarım ve bazı sağlık sorunlarım yüzünden.

bir de işsiz olduğu ve ailesi ile sorunları olduğu için bu halde olduğuna gerçekten inanmam. hayatını düzene sokunca yavaş yavaş düzeleceğine, olgunlaşacağına inanmam. paralı erkek aramadığımı kime kanıtlamaya çalıştım bilmiyorum.

daha da önemlisi son 1-2 yıldır, o son duyurumdan sonraki dönemde çok önemli bir değişim sürecine girmiş olması. gerçekten çok çaba göstermesi. eski sorunlarımızın çoğunun hallolmuş olması. karşımda şaşkınlıkla çok olgun bir insan görüyor olmam.

ama bilmediğim bir şeyler oldu ve tekrar karanlık tarafa geçti.
  • la lykia  (26.04.16 13:08:23) 
en güzel senelerine yazık. diger duyurularına da goz gezdirdim ve cok uzuldum. hepimiz aynı hataları yaptık oyle yada boyle ama sen biraz ders alma kısmını geçmişsin. lütfen elini çabuk tut.


  • slalom  (26.04.16 15:01:15) 
Sen de onu tehdit edebileceğin sırlarını öğren, elinde koz olsun senin de.


  • long live rock n roll  (26.04.16 16:53:50) 
onun kadar ketum birinin sırları nasıl öğrenilir bilemiyorum.

aslında sırdan öte; tüm özelimi biliyor. ailemle, arkadaşlarımla yaşadıklarım, iş yerimdeki şeyler, sağlık sorunlarımın detayları.
bir insan eşi ile birkaç yılda ne paylaşırsa. tonlarca yazışma, mesaj. daha farklı şekilde bir şeyler toplamaya çalıştı mı kestiremiyorum.
daha da ileri gidip hepsini internette ifşa etmeye cesaret eder mi bilmiyorum.
  • la lykia  (26.04.16 17:17:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.