[]

vikings soru spoiler

vikings soru spoiler**************************************************************************

seyrettiğim bölümde ragnar ile rollo dövüşüyor yumruklaşıyor

Sorularım.

-fransız kralı ekrekle kadını niye boğdurttu
-Büyücü niye ağlıyor, bjronun annesi öleceği için mi yoksa kardeşler dövüşüyor diye mi?
-rollo niye üstlerine saldırıyor surlarda beklemek yerine ve niye en son onlar uzaklaşırken ok attırmayı kesti.
-ikisi dövüşürken kimse karşmıyor.
-ragnara katılan başka bir kral var ya onlar nasıl ragnara boyun eğdi, amaçları yoketmekti sanki
-flokinin sevgilisi yaralıyken garip rüyalar görüyordu kralın karısıyla filan. o ne işti?
-ragnar hasta değil miydi nasıl ölmemiş yıllar geçmiş.

 
spoilerrrrr*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
1- ihanet ettiklerini ve yalan söylediklerini anladığı için.
2- kardeşler dövüşüyor diye.
3- rollo'nun savaş stili bunun üzerine. eskiden çoğu zaman kalkan bile almazdı diye hatırlıyorum. taştaş geçmek ve gücünü ispat etmek içindi ok kesmesi.
4- dizi işte koşarlarken aralarını açıyorlar falan.
5- onlarla ilgili bir itlik çıkacak gibi sanki ama du bakalım. belki ragnarla kanka olabilirler belli olmaz.
6- floki dinine çok bağlı olduğu için ya psikolojisi bozuldu ya da adam odinle dirsek temasına geçti(gülücük).
7-adam yıllarca yattı dinlendi(tahminim yeni sezonda o ara nerelerde takıldığını gösterirler) ve çok ciddi birşeyi yoktu bağımlıydı sadece ilaca.
  • golgi aygıtı  (26.04.16 03:09:47 ~ 03:09:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.