[]

b12 hapı kullanan var mı? benexol?

ne kullanıyorsunuz?

solgar ve benexol baya methedilmiş. benexol ilaç gibi geldi, kutuyu bitirince yenisine devam ediyor musunuz? ve sadece reçete ile mi satılıyor?


 
benexol zaten ilaç. sağlık bakanlığı onaylı. solgar'In tüm ürünleri tarım bakanlığı onaylı. eksiklik tespit edildikten sonra doktor kontrolünde alınması lazım çünkü her ne kadar b vitaminleri suda çözünür idarla atılır diye bilinse de b12 vitamini karakter olarak yağda çözünenlere benzer ve vücutta depolanır


  • la noix  (25.04.16 19:50:56) 
Ben benexol kullanmistim doktor kontrolünde, epey faydasini gördüm.


  • chitosan  (25.04.16 20:06:04) 
benexol b12 kullanıyorum. aşırı unutkanlık ve halsizlık yüzünden. düzenli içemiyorum çünkü unutuyorum aklıma geldikçe içiyorum. kutu bitince tahlil yaptırmak lazım sanırım tekrardan çünkü ona göre iğne de verebilirlermiş.


  • burchak  (25.04.16 20:07:53) 
Benexol ve pharmaton bende ise yaramisti ancak feci sivilce yapti birakmak zorunda kaldim. Sen de ani bir sivilcelenmeyle karsilasirsan nedeni bu olabilir. Aklinda bulunsun diye boyle yaziyorum.


  • innerbliss  (25.04.16 20:22:39) 
şubat tatilinde doktora gittiğimde benexol yazmış ama yan taraftaki eczacı apikobal vermişti. hep böyle yapıyor ibneler. e-nabıza bakınca gördüm onu da. neyse doktor ilacı verirken haftasonu alma iştah açar falan demişti ama 7 gün içtim bişi fark etmedi hala iştahsızım. verirken 3 ay kullan demişti, bi değişiklik hissetmediğim için 2 ay kullandım bıraktım. hala unutkanlıklarım devam ediyor. 4 5 sene önce de benexol kullanmıştım. yine kayda değer bi değişim hissettiğimi hatırlamıyorum. ama b vitamini seviyem yerlerde sürünüyor, bilemiyorum altan...


  • olutaklidi  (25.04.16 21:12:01) 
benexolu beş sene önce kullandım. faydasını gördüm. en az altı ay kullanmak gerekiyor. iğrenç kokusu dışında bir şikayetim yok kendisinden. sinirleri zarar görmüş bir pit bullu da iyileştirmemizde faydası oldu.


  • mimimi  (25.04.16 21:17:14) 
solgar 1000mg kullanıyorum. 2 ya da 3 günde 1 tane. reçetesiz satılıyor. beslenme şeklim yüzünden uzun süredir kullanıyorum. yani kutu bitince yenisine devam. içinde 100 tane dil altı olması nedeniyle bir kutusu uzunca bir süre gidiyor.


  • pokemonk  (25.04.16 21:35:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.