[]

Kasık fıtıgı

Selam duyuru ahalisi,

Cuma akşam uzanırken birden ağrı hissettim sağ kasık bölgemde. Pek önemsemedim.

Ertesi gün devam edince doktora gittim. Elle muayenede anlayamadı pek fakat bugun ultrasonda kasık fıtığı teşhisi kondu.

Ameliyat tek çare uzatmadan ol tavsiyesi aldım doktordan.

Bu ameliyatı geçiren fikri olan var mıdır?

Çok zorluk çekilir mi sonrasında?

 
Fıtık için durumu bilmem ama farklı doktorlara da mutlaka danış. Kimisi çok ameliyatçı oluyor, tuzağa düşme


  • lcha  (25.04.16 17:43:52) 
Ben bebekken gecirmisim. Izi var. fikrim yok ama yetiskinlikte naisl olur


  • kuehles blondes  (25.04.16 17:48:47) 
Mümkünse kapalı ameliyat ol , 20 gün yatış veriyorlar , ilk 6 ay spor ve ağır kaldırmak yok. Kasık fıtığı varsa ameliyat olman her açıdan iyi tabi . Basit bi ameliyat . Tabi baska doktora da görün mutlaka .


  • lilidance  (25.04.16 17:48:48) 
Kesinlikle farklı bir doktor tavsiyesi alıcam.

20 gün yatış çok değil mi.? Kapalı ameliyat için?
  • mert adam  (25.04.16 18:23:30) 
babam kasık fıtığı ameliyatı oldu 1,5 hafta önce. hatta iki önceki duyurumda heralde bahsetmiştim.
iki gün yattı evde ve facebooka, televizyona falan baktı. üçüncü gün önce maça, sonra bara gittik. oturup kalkarken sıkıntı yaşıyordu ama ayakta hiçbir sıkıntısı yoktu. bi de araba süremiyordu, ben kullandım. şimdi sapasağlam.
çok rahat ameliyat. hiç kafana takma.
  • norek  (25.04.16 18:40:50) 
ben oldum ameliyatı yaklaşık 5 yıl oldu benim bildiğim kadarıyla da başka çaresi yok bana teşhis konuldu 3 gün sonra da ameliyat oldum.

Ameliyattan çıktıktan sonra yaklaşık 2 gün falan yattım 3.gün yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladım 1 hafta içinde gündelik hayata dönüyorsun.
  • bapyemir  (25.04.16 19:01:28) 
Ben 1 sene o fıtıkla gezdim aptal doktorlar teşhis koyamadı çünkü. Ameliyat kesin çözüm ama yıllarca erteleyen tanıdıklarım var. Ameliyattan sonra hareketlerin aşırı kısıtlanıyor bir süre yatağa yatarken ve kalkarken bile yardım alman gerekiyor ama ol tabi.


  • her gece aç  (25.04.16 20:15:54) 
20 gn rapor veriyorlar aslında yatış dediğim oydu , ilk birkaç gün yatıyorsun sonra zaten yürümen lazım bol bol , kapalı ameliyat için yazıyorum tabi . Her doktor yapamaz tabi kapalı ama devlette bile yapılıyor artık . Özelde düşünyorsan dr tavsiye edebilirim


  • lilidance  (25.04.16 23:11:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.