[]

Kadıköy'de gezdirilecek yer

Yunan arkadaşlarım iki güne Kadıköy'ü gezmek istiyor. Ben de böyle mimarisi güzel bina, cami veya tarihi eser falan göstermek istiyorum, nereleri önerebilirsiniz?




 
süreyya opera binasını, çarşının içindeki ve bahariye caddesindeki kiliseleri gösterebilirsiniz.

lakin tarihi eser vs.'den çok moda tarafına gidip ali usta'dan dondurma yemenizi, çay bahçelerinde ya da kemal'de çay içip güneş batırmanızı, barlar sokağında bir yerde takılıp alkol almanızı (ağapia'dan hoşlanabilirler), yine moda'da barış manço'nun evini göstermenizi tavsiye edebilirim ilk planda.

çok çok enteresan tarihi bina cami vs yoktur kadıköy'de pek.
  • the vagrant  (11.11.09 01:24:57) 
Bir de hazır gitmişken Çiya'da yemek yedirebilir üstüne Baylan pastanesinde Cup Griye deneyebilirsiniz.


  • cylmoril  (11.11.09 07:56:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.