[]

Arada bir oyun oynamak için konsol mu pc mi?

Bilgi için söylüyorum çalışan bi insanim öyle fazla oyuna düşkünlüğüm yok ama arada akşam eve gidince iki adam vurayım stres atayım yada işte çok popüler merak ettiğim bi oyun çıkınca alayım kafam rahat şekilde oynayım istiyorum. iyi bi pc alayım desen 3000-4000TL yi buluyor ki çok para. ps4 alayım desen 1500e felan yanında oyunuyla kampayalar oluyor. pc nin avantajı korsan oyun ve her türlü oyun seçeneği olması(fm gibi). ps4 de kendine özgü oyunları güzel,ilk alış maliyeti daha düşük ama oyunlar pahalı amk. siz ne tavsiye edersiniz. hali hazırda dandik bi laptopum ve xbox360ım var.




 
xbox 360 tatmin etmiyorsa artık zaten ps3 de gereksiz bir öneri olur, maliyeti sorun etmem dersen ben bilgisayar derdim, euro truck filan oynardim, ps4 de tabi kendine göre avantajları var, yinede maliyet farkı çok büyük sıkıntı ve ps4 10 yıllık oyun garantisi sunuyor, o nedenle al bi ps kafam rahat etsin.


  • dirty pussy and cock  (25.04.16 12:30:07) 
@dirty pussy and cock
aslında xbox one yada ps4 ün birinden birini patlatsalar direk gidip alıcam ama online oynamam etmem gidip de her oyuna 100tl üzeri para vermek saçma geliyor.

  • genc irisi  (25.04.16 12:36:52) 
ps4 ya da xbıx kinetic al


  • standart  (25.04.16 14:33:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.