[]

aile hekimi'ne antibiyotik yazdırmak için neden ?

neyim var dersem antibiyotik yazar.




 
Sikayet yoksa neden antibiyotik istiyorsunuz:(


  • kuehles blondes  (25.04.16 01:54:45) 
şikayetim var,ilacıda almıştım ama düşürmüşüm. şimdi aile hekimine asıl nedeni söylesem beni hastaneye sevk edecek kesin. o yüzden hiç uğraşmadan bir şey diyeyim de yazsın tekrar. eczane vermiyor ilacı. kaybettim diyorum anlamıyorlar.


  • pinman  (25.04.16 01:59:44) 
Her antibiyotik aynı bakterileri kapsamıyor.


  • Lim5  (25.04.16 02:07:08) 
Bogazim agriyor diyebilirsin, yesil balgam dersin (bakteriyel enfeksiyon isaretiymis :D)


  • kuehles blondes  (25.04.16 02:08:19) 
önceki teşhisiniz ne ise onu söyleyin.
gerçi muhtemelen geniş spektrumlu antibiyotik vermişlerdir, pek de fark etmez.
iki öksürün yeter
  • bir nick var benden iceri  (25.04.16 02:09:10) 
Reçete numarasını mı düşürdün? Sistmeden sana yazılan ilacı göremiyor mu? Görebiliyorsa bir önceki muayenemde reçetelenen ilacı istiyorum desen olmaz mı?


  • shadowcat  (25.04.16 02:10:09) 
ilacı aldığım için tekrar alamıyorum. augmentin vermişti.


  • pinman  (25.04.16 02:12:46) 
Sistemde ilaç hala üzerinizde görünüyorsa (yani hala reçete edilen doza göre bitmemiş görünüyorsa) alamayabilirsiniz.


  • cymbelina  (25.04.16 02:13:46) 
@cymbelina bu ihtimali düşünmemiştim. o zaman sağdan soldan bakayım ben. teşekkürler.


  • pinman  (25.04.16 02:15:26) 
En güzeli bir eczaneye gidip baktırın, t.c. no ile bakarlar sanıyorum, "ilacım vardı, hala bitmemiş görünüyor mu?" diye sorun. Belki verilen doza göre bitmiştir zaten (kullanılmış olsaydı). Üzerinizde görünmüyorsa sağlık ocağında yazdırılabilir belki.


  • cymbelina  (25.04.16 02:22:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.