[]

Ruby on Rails ogrenmek isteyen var mi ?

Ingilizce bilen ve programlama deneyimi olan birisi varsa ve web programlama alaninda kendini gelistirmek istiyorsa yardimci olabilirim. Codemate lazim ozetle.




 
yani ingilizce ve programlama bilgim var ama daha önce hiç web tabanlı bir iş yapmışlığım yok. syntax'i kolay gibi, öğrenebilitesi yüksek ama sadece RoR yeterli olacak mı? yoksa html 5 teki gibi css, jscript ve html de işin içine girecek mi ?
haaa bu arada unutmadan mysql bilgim de çok fazla yok sadece giriş seviyesinde giriş yap, veri çek falan tarzında.

  • entropee  (25.04.16 02:05:50) 
Ya çok istiyorum baba. Ama işte bu memlekette ekmek yiyebilir miyiz Ruby ile o var kafamda. Quora da falan da görüyorum çok özeniyorum ama birkaç yazıda okumuştum burda yemez demişlerdi. Para mühim freelance çalışmak önceliğim. Bununla ilgili bir duyuru açmayı düşünüyordum ben de güzel oldu buna denk geldiğim.
Code school un Rails with zombies miydi ona da bakın çok güzel olmuş.
Sizi seviyorum.
  • Giovanni Pipitto  (25.04.16 06:42:28) 
@entropee Ruby on Rails'i ogrenmek icin HTML/Css Javascript bilmek gerekiyor.

@gio Piyasada en yuksek maasi alanlar ruby'ciler oluyor cunku az bulunuyor. Bunun yaninda tum dunyada is bulabilirsin, kendi programlama ekibini kurup bi ajansa dahil olabilirsin. Yani ekmek her turlu yenir ogrendikten sonra.

@duyulmasi online egitimler var, kaynaklar sonsuz, birebir de yardimci olucam.
  • Wilhelm  (26.04.16 02:41:05) 
Bu arada RoR ile native destekli mobil uygulamalar bile yapabiliyoruz.

Backend'ini kodluyorsun. Responselari tum platformlar icin ayri yapabiliyorsun. Bu sayede sifirdan mobil app yazmana gerek kalmiyor. Kucuk takimlarin buyuk isler basarmasi icin var RoR
  • Wilhelm  (26.04.16 02:42:26) 
@ Wilhelm native destekli mobil uygulamalar konusunda sacmaliyorsun. o dedigin sadece hibrit uygulama, html5 kodluyorsun yine.


  • scars dont fade  (27.04.16 18:54:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.