[]

Birinin vefat edip etmediğini az bilgiyle öğrenebilir miyim?

internetten tanıştığım bir arkadaşım vardı, hastaydı (hiv+) ve yakında öleceğini söylüyordu. kendisi internetten arkadaşım olduğu için haliyle ailesini ya da diğer arkadaşlarını tanımıyorum. neyse, bir aydır telefonuna ulaşamıyorum. soyadını bir türlü hatırlayamadım, ama iki ismi var, doğum yılını ve şehrini de (edirne) biliyorum. sadece bu bilgileri kullanarak vefat edip etmediğini belediyeden teyit edemez miyim? edirne belediyesinin sitesinde malesef yararlı bir link yok. edirne'deki başka bir arkadaşım belediyeye gitse herhangi bir şey öğrenebilir mi bu bilgilerle sadece?




 
tc'si lazım. bir ara internete sızdığında tc'ler alsaydın keşke bakardım.


  • pinman  (25.04.16 01:30:57) 
memleketinde gömülme ihtimalini düşünüp edirne mezarlığından sorabilirsiniz. ankara karşıyaka'ya yıllar önce bilgisayarlı teknoloji girmişti. isimden ada ve parsel no buluyordu. benzer bir sistem olabilir. halka açık olmasa da görevliler kullanıyor olabilir.


  • antikadimag  (25.04.16 01:57:14) 
o arkadaşın facebook arkadaşlarına ulaşın . aynı soyadlı bir akrabası vardır belki arkadaşlarının arasında .


  • devilone  (25.04.16 10:13:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.