[]

Kyk kredisi geri ödemesi

Büyük bi aptallik ettim, ödemeler baslamadan dilekce vermem gerekiyordu ögrenci oldugumu belirten ve ben bunu unuttum , ödemeler basladi faiz isliyor. Önümüzdeki iki sene ögrenciligim devam edecek ödeme durumum yok su an. Bu durumda basima neler gelir? Banka hesaplarima haciz gelebilir mi? Daha da kotusu ikamet ettigim eve haciz gelme durumu var mi? Banka hesaplarina hacizle yirtsam sadece iyi olcak, faizini de ödücez artik el mecbur ise girince. Korkuyorum donuma kadar almasinlar. belli olmaz bu tayyonun isleri.
.



 
dünkü 90 lar gecesindeki arkadaş borcunu sorgulattı 13 yılda 1200 tl gibi bir rakam faiz gelmiş korkma yani


  • basond  (24.04.16 20:42:22) 
Haciz falan yok korkma. Faiz biner biner, 3-5 seneye af çıkar onu da yapılandırırlar zaten. İşe girince de ödersin..


  • nrmnm  (24.04.16 20:48:58) 
bişe olmaz diyosunuz da KYK ödemeleri vergi dairelerine aktarılmadı mı artık? dolayısıyla o parayı senden söke söke almıyor mu artık devlet babamız? vergi dairesi bu KYK değil.


  • KidLazer  (24.04.16 20:51:06) 
Hemen vergi dairesine yansımıyor ama yansıdıktan sonra da pek farketmiyor. hemen haciz gelmiyor gelse bile banka hesabına haciz gelebilir ama o da hamen olmayacaktır.


  • clones  (24.04.16 21:15:34) 
panik yok, yüksek lisans yapıyorsan erteletme dilekçesini yaz gönder, 1 ay sonra 2 yıl ertelendiğinin bilgisi paylaşacaklar seninle.


  • neo  (24.04.16 21:15:40) 
1 - 1,5 yılda bir af geliyor takip et ilerde ödersin


  • carousel  (25.04.16 02:35:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.