[]

Buzdolabının buzluğu sorunsalı

bu buzluğun altta olması daha mantıklı değil mi.
zaten yenilerde genelde altta.
ama hala neden buzluğu üstte olan modeller var?
eldeki stok mu bitmedi senelerdir?

*
altta olmasının mantığı şu :
buzluk az kullanıldığından, daha az eğilmek zorunda kalıyorsun.

 
çok da mantıklı değil, 1.50 boyunda insanlar buzluk aşağıda olunca üst raflara sandalyeyle ulaşıyor.

edit: buzluk altta olunca eğilmiyorsun ama boyun uygun değilse sandalye tepesine çıkıp duruyorsun. buzdolabı alırken arkadaşıma, buzluk aşağıda olursa daha az eğilirsiniz, daha rahat falan fişman satmışlar kız sandalyeyele dolap yerleştiriyor.
  • kuzey li  (24.04.16 20:26:26 ~ 20:33:12) 
Ben bir mantık yürütemiyorum altta veya üstte olması için ama mesela boyu kısa sayılabilecek kişiler için daha seyrek kullanılan buzluğun üstte olması daha mantıklı sayılabilir belki.

Sadece tercih meselesidir bence, yani talep varsa üretiliyordur.
  • atom karincanin torunu  (24.04.16 20:27:10) 
ben 1.60ım bizimki de yenilerden yani buzluğu aşağıda olanlardan. en üst rafa ulaşmak zor olmuyor. rahatlıkla ulaşabiliyorum. buzluğu da çok sık kullanmadığım için aşağıda olması daha mantıklı geliyor.


  • sta  (24.04.16 20:31:51) 
boy meselesi bir nedeni olabilir.
ya da insanları birden bire alışkanlıklarından vazgeçiremeyiz düşüncesiyle devam ediyorlar.

  • sutlu nescafe  (24.04.16 20:32:19) 
küçük kapağın altta olması demek evdeki çocuğun zırt pırt o kapakla uğraşması açması vs. demek. ben evlilik hazırlığı yapıyorum. boyum gayet uzun ama buzluk altta olan bi model tercih etmicem =)


  • sanal cicek  (25.04.16 12:21:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.