[]

çok güzel/yakışıklı olmak

abi şu hissi çok merak ediyorum. valla billa. renkli gözlü, sarışın tiplerin hayatı daha kolay olmuyor mu cidden? biz köpek gibi çalışalım, iyi insan olalım gene fayda etmiyor.

hayat size güzel di mi lan?


 
Oluyor. Halo Effect deniliyor, arastirabilirsiniz internette.

YouTube'da da hem kizlar hem erkekler icin sosyal deney videolari var.
  • crown  (24.04.16 20:03:07) 
her sene 10-12 kilo alip vererek bi sosyal deney yapiyorum.Detayi sorularimda var. Bunu bende gozlemledim,güzel olunca hayat daha kolay , insanlarin konusmasi bile degisiyor.


  • Lola90  (24.04.16 20:09:11) 
valla öyle. ama kötü yanları da var, tanıştığım hiçbir kızla normal arkadaşlık yaşayaaslajhşlkasş şaka la ben de hep merak etmişimdir nasıl bir duygu olduğunu. benim 3 saat bakımla geldiğim hale, eleman sabah kalkar kalkmaz default olarak uyanıyor. sinir bozucu bi durum. Ama olsun ya önemli olan iç güzelliği, millet içimizi sevsin ki aşkı gerçek ols... of devam edemicem, züğürt tesellisi bile yapılamıyor bu konuda anasını satayım.


  • komsu komsunun nickine muhtactir  (24.04.16 20:10:39) 
Guzel degici gönül çelen olmak lazım zannimca. Bi ışığın olacak.


  • damdanakan  (24.04.16 20:24:46) 
bir arkadaşım çok güzel, erkeklere gösteriyor gibi yapıyor ama vermiyor, hayatı bedava.


  • geçerkenugradım  (24.04.16 20:26:53) 
Amlarına koyayım onların çok ayıp ediyorlar


  • hasmetizm 2046  (24.04.16 21:13:10) 
Yakisikli bir arkadasim var. 13 yildir tanisiyoruz ve bildim bileli adim attigi her yerde en az birisi buna kafayi takiyor. Cocuk yakiskli gercekten ama bu kadar pesinde kosmalarinin sebebini ben de bilmiyorum acikcasi:) Gozumle gormesen inanmayacagim ama gozumun onunde oldu bircok sey. Sadece benim bildigim bu cocuga suurunu kaybetmiscesine baglanan kac kisi oldu sayamadim. Zombi gibi suursuzca pesinden gidiyorlar adeta.
Tabi bunun sonucu olarak her yerde isin hallediyor, her yerde iyi davraniliyor kendisine genelde. Buna karsilik fazla arkadasi yok ama:)

Guzel/yakisikli olanlar herhangi birinden yardim alma ihtmali olsun, ise alinma ihtimali olsun daima bir adim ondeler. Bu inkar edilemez bir gercek:)
  • stavro  (24.04.16 21:32:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.