[]

Suriyeli cocuk vurdu bana (bu ulkenin hali ne olacak temali)

Lan anca 5 yasinda vardir. Metrobuste mendil almadim diye kolumu yumruklamaya basladi seri olarak. Ittim bi. Sonra gitti bi adama vurmaya basladi. Doven olmadı cocugu ama ilk durakta indirdiler.
E bu cocuk bu sinirle 10 yila gaspci tecavüzcu olur. Ne olcak cidden? Humanist olamayacagim. Cocuklar arasinda anket yapmislar kesinlikle burda kalmak istediklerini belirtmisler. Basımıza kaldilar di mi?



 
kaldılar


  • mula  (24.04.16 19:47:55) 
kaldılar. metrobüs yine iyi aksaray metrosuna bin türkçe konuşan yok


  • masa penisi  (24.04.16 19:48:34) 
allah biliyor ya o izmir'de esnafın yere çarptığı çocuğa hiç icim acımamıştı. millet methiyeler düzmüştü, bir ton ajitasyon yapmıştı. açıkçası hiçbiri umrumda değil. umarım en kısa zamanda siktir olup giderler kendi ülkelerine.


  • nothing in my way  (24.04.16 19:49:55) 
bunlar iyi günler, senin de dediğin gibi o 5 yaşındaki çocuk 15 yaşında olduğu zaman elinde bıçakla sokaklarda gasp yapıyor olacak.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (24.04.16 19:54:38) 
doğru söylüyorsun, bu çocuk(lar) 10 sene sonra gaspçı veya tecavüzcü olacak. bunun sebebi bizim kötü insanlar olmamız değil. buna başka şekilde tepki gösterilmesi beklenemez. bunca insanı ülkeye yığarsan bu çocuklar dilenecek, hor görülecek, itlik serserilik yapmak zorunda kalacak. ne yapsın ki 5 yaşında suriyeli çocuk, önlüğünü giyip okula mı gitsin? böyle şansı mı var? hal böyle olunca bu bebeler zaten yabancı oldukları bir memlekette dışlandıkça dışlanacak, arsızlaştıkça arsızlaşacak.

başımıza kaldılar ve gitmeyecekler. hep sözlükte de hep yazıyorum, umarım bu çocuklar kendine hümanist diyen serserileri rahatsız eder sürekli. yarın anaları babaları tecavüze uğrayınca göreceğim ben onları. gerçi bu pislik gavatlar o zaman dönüp kendi mabatlarını da açar suriyeliye, çünkü onlara çok yazık :((

iyi olmakla beyinsiz olmak arasında fark var. isveç de 10-12 sene sonra bombok bir yer olacak. en iyisi bu bok çukurundan bir an önce kurtulmak.
  • der meister  (24.04.16 19:55:04) 
onlar mecidiyeköyden sonra başlıyorlar, bir tane erkek bir tane de kız var, ikisi de arsızın önde gideni, geçen hatun yanımdayken karnıma doğru vurur gibi yaptı, "yörü git" der gibi uzaklaştırdım, gerçekten sıkıntılar, kimse de bir şey yapmıyor onlara, insanlıkla alakası yok potansiyel tehlikeler.


  • devorgilla the gunslinger  (24.04.16 20:01:11) 
İşte böyleyiz. gecenlerde bir kaç çocuk hirsizlik yapmisti. durum ve yorumlar ortada:
eksisozluk.com

ama çocuk suriyeli olunca halimiz daha bir başka oluyor.
yazık. sorun aslen bizde.
  • 1adam  (24.04.16 20:13:43) 
bir belçika filmi izledim geçen

adam hapisten çıkınca kırismıs kutlarken ailesiyle kardeşi içki içmiyodu bıraktım diyodu, bu da CİZIZ BU İLK KIRİSMISIM HAPİSHANEDE KUTLANAN TEK BAYRAM RAMAZAN diyodu.

bizde çıkanlar da türkçe konuş ohh be diyecek herhalde
  • mula  (24.04.16 20:25:05) 
Işıklarda araba camı silenlerden bi tanesi, kendisi dışında arkadaşı için de para vermediğim için sol aynayı kırmıştı.

Dediğin gibi çok daha kötü olacak ilerde. Hem Avrupa'ya geçenler de bize iade olacak, e üreyecekler falan, çok fazla olur sayıları zamanla.
  • innatedesire  (24.04.16 20:32:35) 
@1adam, o linkteki haberde oo cok iyi yapmislar diyip savunanlari ben zaten yanlis bulmustum. Suc her yerde herkes icin suc. Ama devletin yanlis politikalari yuzunden siginmacilar icin vicdan azabi cekecek olanin bizler oldugunu da dusunmuyorum.


  • rayde  (24.04.16 20:42:25) 
@rayde
devletin uyguladigi politikalarin, çocuğun sonunu düşünmeden yaptiği eylemlere (spontane) etkisi ya da tesiri yok. kaldi ki çocuklarin cezai ehliyeti de yok. bunlari bir birinden ayirmak lazım.

  • 1adam  (24.04.16 20:57:17) 
bosna savaşı bittikten sonra almanyaya yerleşen boşnakların %90'ı ülkelerine geri döndü.

tek ümit verici olay budur.
  • tchuck  (24.04.16 20:59:00) 
Avrupa'dakiler de buraya donmek istemiyorlar. Ama bize kalacaklar evet. Uzuluyorum onlara bir yandan ama dogru durust insanlar da degiller ki..


  • stavro  (24.04.16 21:00:33) 
@1adam, "ahlak" anlayisi olarak duzelteyim o zaman. Zira vurgulamak istedigim de buydu. Ve bunu ona verecek bi aileleri de yok. Plansiz programsiz ulkemize alindilar. Vize serbestisine fit olduk. Cocuklari egitime entegre edemediler ki egitilmemis cocuk siginmaci anne babalarindan cok daha büyük problem. Gecen bi belgesel vardi.Suriyeden gelip ilkokula baslayan bi cocuk. Sansliymis ki yuzu guluyo, arkadas edinmis. Turkceyi sokmus. Bu cocuk ilerde iyi bir doktor öğretmen vs olup ulkemizde kalirsa bizim hayrimiza. Bi insan yetistirmis oluruz. Ama bu gelen siginmacilarin yüzde kacini olusturur ki? Ne kadari entegre edilebildi ulkenin dort bir yanina dagitilarak? Devletin sorumlulugu oldugu kanaatindeyim.


  • rayde  (24.04.16 21:07:12 ~ 21:09:12) 
bok gibi ülke işte. Milf hunter olup çıkıcaz yakında vatandaşlık için amk.


  • Nox  (24.04.16 21:10:26) 
Kaldılar. İlerde faili meçhuller artacak birileri çıkacak kendi adaletini kendi uygulayacak.

Uzun vadeli çareyi söylüyorum not alın;

Bilim adamları kısırlığa yol açacak suda çözünebilen kesin etkili ilacı buluyor. Sonra bunu şehir şebekesine bolca karıştırıyoruz. ta taam! Artık kimse çocuk yapmayacak. Yavaş yavaş doğa bizimle olan savaşında öne geçiyor.
  • yine de şahlanıyor  (24.04.16 22:11:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.