[]

Android virüs?

Samsung j7 kullanıyorum.
Sabah facebookta gördüğüm gazete linkini tikladim. Baglanti hizli sekilde 3-4 linkten daha gecti ve telefonunuzun piline virus bulasmis play storedan su programı indirin ve çalıştırın diye arka arkaya mesaj cikti.
Bende mcafee var. Itibar etmedim. Telefonu taradim temiz.
Geçmişi, cookieleri sildim. kapatıp açtım bir sey değişmedi.

Hala fb uzrinden hiçbir bağlantıyı edemiyorum :(
Benden 5 dakika sonra annemin telefonuna da aynısı oldu (gm discovery) onda sadece mcafee ile yarattık,temiz bulundu ve sorun çözüldü.

Ben ne yapacağım?

 
virüslük birşey değil, girdiğiniz sitelerle alakalı. virüs yedirmeye çalışan sayfalara yönleniyor.. koydukları reklamlar yapıyor genelde bunu.


  • masa penisi  (24.04.16 19:30:18) 
360 total security ile tarayip wifi dns'inize bi bakin eğer degişmişse google dns yapin. Annemde de j5 var ayni sorun oldu boyle yaptım duzeldi


  • nundu  (24.04.16 19:31:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.