[]

dil okulu

şuan zaten ingilizce kursuna gidiyorum, 2017 yazı gibi iyi bi seviyeye gelcem okuldan da mezun olurum, tam o dönemde bi 4-5 aylığına özellikle ingiltereye dil okuluna gitmek istiyorum , 4 ay için cepten ne kadar çıkar, kafa olarak londra tam bana göre gece hayatı insanları vs hayalimdeki şehir , ayrıca okuldan arta kalan zamanlarda çalışmak istiyorum bu mümkün olur mu ?




 
Ayda 1000 pound kadar harcarsan luks olmayan pek fakir de olmayacagin bir yasamin olur. Ancak sehir merkezine pek yakin yasayamazsin. Bir de ev arkadasin ya da arkadaslarin olur. Buna kurs ucretini de ekle. Vazgecemeyecegin luks ihtiyaclarini da ekle ve 5 ay icin besle carp.


  • Traveller  (24.04.16 15:58:07) 
İngiltere'de Londra'da dil okuluna gitmeyi hiç düşünme. Londra hem çok pahalı hem de fazla kalabalık ve çeşitli insan olduğu için günlük hayatta dilini geliştiremezsin. Onun yerine küçük kasabalardaki dil okullarına bak. Hem daha ucuz oluyorlar hem de etraftaki insanlar saf İngiliz oldukları için dilini geliştirmen daha kolay oluyor. Bu konuda sana Ramsgate'deki Churchill House dil okulunu önerebilirim. Bana yanlış hatırlamıyorsam her şey içinde (uçak, okul, günlük ihtiyaçlar, barınma vs.) 5 yıl önce 5.000 tlye mal olmuştu. Elbet fiyatlar artmıştır ama yine de kendin bu maliyeti bi şekilde ayarlayabilirsin, eksiltme azaltma ile. O dediğim kasabada da çok fazla Türk yaşıyor. İstesem onların restoranlarında falan çalışma imkanım olurdu ama zaten çok kısa süreliğine gitmiştim, ben yapmadım. Ama oradaki Türkler sonraki sene direkt oraya gidip çalışırken okulsuz dilimi geliştirmemi tavsiye etmişlerdi. Londra'yı o yüzden tavsiye etmem. Hafta sonları dilediğin kadar gidebilirsin. 2 saat uzaklıkta trenle.


  • riciric  (24.04.16 17:54:43) 
Londra'da nereden baksan sadece 600-700 pound kiraya verirsin(iyi ihtimalle).


  • noluyo yaa  (24.04.16 18:19:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.