[]

20 farklı ilaç karışımını kolundan enjekte eden adam

diyelim bir adam intihar edecekmiş ve evdeki ecza dolabından rastgele 20 ilacı ezip suda karıştırıp enjektörle kolundan damarına enjekte ediyor. karışımı damara verdikten sonra ne olur bu adamın hali? acı çekmek mantıksız geliyor çünkü kesilen biçilen ezilen bir yer yok vücudunda, sadece iğneyle kolunu delerkenki acı var.

sırasıyla nasıl olur enjeksiyondan sonra ölüme kadar giden süreç?


 
tipci degilim; ama mantik yurutebilirim. ilaca gore degisir. en agir iskenceden bile agir acilar cekebilir bence. deri dokulmesi, ic organlarin iflas etmesi, asiri carpinti vs..


  • mayeskuel  (24.04.16 14:09:07) 
Arkadas boyle bir intiharsa aklindaki et suyu enjekte et bari. Ama intihar etme. Ne sana ne kalana bir faydasi var.


  • allah yazdiysa bozsun  (24.04.16 14:09:25) 
kozmatik bir hasarin olmamasi aci cekmeyecegin demek olmuyor. bir gece alkolu fazla kacir bak nasil kotu hissettiriyor. cevabim baya acili ve uzun surebilir.


  • lifeframe  (24.04.16 14:13:03) 
Çok pis acılar çekebilir, ölümü yavaş ve acılı olabilir. kafasına sıksın daha iyi.


  • komando kani var bende  (24.04.16 14:13:24) 
ölmek için neden bu kadar ilaca ihtiyaç duymuş ki. şırıngaya hava doldurup damardan bassın. bitti gitti.


  • dedim ben sana  (24.04.16 14:16:07) 
bilmediği ilaçları damarına vererek intihar etmek çok tehlikeli bir yol. Felç olma riskin en az ölmek kadar var. Makinaya bağlanarak hayatına devam etmek veya ölsen bile müthiş bir acı çekerek ağzından kan geldiğini görüp öyle ölebilirsin.

İlaçla ölmenin en temiz yolu "cytochrome c oxidase inhibitor" denilen kimyasallardır. Ölüm çok çabuk ve nispeten acısızdır. sıvı olarak sodium cyanide ve sodium azide kullanabilirsin. Yine de intihar çok büyük günah hocam. Yapmayın.
  • habib  (24.04.16 14:26:27 ~ 14:26:50) 
ilaçların içerisindeki kimyasallar birbirlerini tetikleyebilirler veya notralize de edebilirler, çok büyük acılar çekip sinir sistemini felç edebilir (yatalak bırakır) ama öldürmeyebilirler, aslında her şey olabilir, biokimya konusu ama ilaç içindeki kimyevi maddelerin mahiyetleri bilinmeden kesin bir cevap verilemez ki böyle bir şeye.

Birisi zamanında uyku ilacı alıp intihar edenlerin çok acı çektiğini ancak tepki veremediklerini söylemişti, boğularak mı ne ölüyorlarmış aslında unuttum şimdi.
  • selam  (24.04.16 14:35:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.