[]

mantikli ve uzun sureli plan dahilinde zengin olmak

onceleri soyle dusunuyordum.

5-10 yil simdiki sirkette calisip 50.0000 biriktirip kendi markami kurup buyuyerek dev bir marka yaparim.

ama simdi cok sacma geliyor burada ayda 2500 alacagima yurtdisi firmalari kovalayip ayda 5000 lira alip 10 yil sonra memlekete daha fazla parayla donerim.

bu fikrimin degismesinde vaktinde alamanya'larda calisip turkiye'de ev, hotel alan gurbetcilerin etkisi buyuktu.

siz ne dersiniz? ve baska tavisyesi olan?

 
  • freebird5406_2  (24.04.16 11:54:32) 
guzel ornek; ama benim amacim multimilyoner olmak degil. zengin olmak yanlis bir tabir oldu sanirim:( guzel bir evim normal bir arabam, duzenli gelirim ve 30-40 calisanim olacak noktaya gelsem tatmin olurum. ondan sonra o sirketi alip turkiye'de ilk 100'e sokarsam ne ala. sokamazsam bile gelecek nesil yapsin. asil amacim zengin olmak degil buyuk bir markaya onayak olmak.


  • mayeskuel  (24.04.16 12:05:08) 
mantıklı ama kendi işini kurup batırabilirsinde. o zaman o kadar çalıştığın süre, emeklerin boşa gider. ben batırmam garanti çalışırım diyorsan en çok ticaretten kazanırsın.


  • freetakilir  (24.04.16 12:09:42) 
50 bin lirayi batirmak da var isin ucunda yalniz. kimse batmak icin ticarete atilmaz. ornekleri cok.


  • bohr atom modeli  (24.04.16 12:09:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.