[]

mezuniyet alışverişi (istanbul)

Arkadaşlar merhaba

Aynı zamanda hem üniversite mezuniyetimiz hem de yakın arkadaşımızın düğünü var.

1-Bu davetler için elbise almamız lazım. Güzel ve biraz abiye elbise alabileceğimiz yer arıyoruz. Biraz abiye diyorum çünkü alaturka abiye istemiyoruz. İthal ürünler bulabileceğimiz fakat aşşırı pahalı* olmayan yerler önerebilir misiniz?

*aşşırı pahalı=300 lira üstü

2-Biraz abiye elbise, biraz abiye ayakkabısız olmaz. İnce bantlı, ayakta asil duran, zarif ayakkabılar satan mağaza önerilerinizi de alabiliriz.

3-Ek olarak silikonsuz, gözenekleri pürüzsüzleştirecek makyaj bazı öneriniz var mı?

Teşekkürler şimdiden!

 
ben mezuniyet elbisemi zara'dan almıştım. aşşırı pahalı olmayan, ama tabi ucuz da olmayan şık şeyler bulunabiliyor. ulaşabildiğin en büyük mango'ya da bakabilirsin aynı mantıkla.
ipekyol'un abiyeleri de pek tabi güzeldir.

ama daha ekonomik skalada biraz daha tabi allı pullu tip bakıyorsan fatih'teki gelinlikçilerin caddesini komple tarayabilirsin. cadde boyu onlarca özel yapım/fabrikasyon ayakkabıcı da var.

ayakkabı için vaktin varsa nine west indirimi takip etmeni tavsiye ediyorum. ben 350tllik bir tanesini 120tl'ye almıştım markafoniden.üzerinde 4 saat oynadım, babet denilen illetten daha rahattı:)

edit: oleg cassini'de de abiyeler var. bir bak ama neredeyse aynılarını fatih'te daha uygun fiyata bulabilirsin.
  • shubulubapshubaptishaluva  (23.04.16 22:46:43 ~ 22:49:18) 
bakırköy çarşı


  • neo  (23.04.16 23:14:36) 
Artık fatih'te de ucuz elbise kalmadi en azından hem ucuz hem guzel yok. Kadikoy'deki opera onur carsisini oneririm.


  • ornitorenk  (24.04.16 01:33:51) 
Besiktas buyuk carsi ya bi bakin bakalim. Bi tik daha pahalli olabilir ama ucuzu da var.


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (24.04.16 10:05:42) 
tam olarak allı pullu veya fatih gelinlikçilerindeki elbiseler gibi olanları istemiyoruz aslında :(

teşekkürler yine de.
  • mrsmoon  (24.04.16 12:12:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.