[]

Spin off dizileri sever misiniz

Buffy'den Angel çıktı Flash ve Arrow'dan Legends of Tomorro çıktı demek bir dizideki karakter veya karakterlerin popüler olup adlarına yapılmış diziler hoşunuza gidiyor




 
gereksiz buluyorum ve sevmiyorum. angel'ı bile sevememiştim, o derece sevmiyorum.


  • devilred  (23.04.16 22:39:55) 
breaking bad'den better call saul cikti msela o da iyi ornek olabilir.
ben hicbirini sevemedim ama.

  • hjarteblod  (23.04.16 22:44:59) 
Better Call Saul'a bayılıyorum.


  • i was made for you  (23.04.16 23:08:47) 
bir dizi iyiyse iyidir kötüyse de kötüdür. spin-off olması bu durumu etkilemez. sırf spin-off diye bir dizinin dandik olması gerekmez ama genelde, daha düşük bütçeler olduğundan veya orijinalinden sevilen aktörler oynatılmadığından (ucuza ekmek yeme amacıyla kotarıldığından) çoğu spin-off popüler olamıyor.

örnekler:
1) xena dizisi, hercules'in spin off'uydu ama ondan daha iyi bir diziydi. orijinalinin reytingleri daha düşüktü.
2) caprica dizisi, bsg'nin spin off'uydu. düzgün bir dizi değildi bu yüzden de orijinalinin yarısı kadar bile reyting alamadı.

sorunun aslı "sevdiğiniz bir dizinin spin off'unu da mutlaka izler misiniz?" ise; cevap hayır.
  • 507  (24.04.16 00:08:17) 
iflah olmaz fanatik bir whovian (doctor who) olarak ben hem "torchwood" hem de "the sarah janes adventures" dizilerinin tüm bölümlerini izledim.
birincisi daha sert bir dizi iken, ikincisi daha çok çocuklara yönelik idi.
tabi ki doctor who zevki vermediler ama, doctor who dünyasının bir parçası olarak idare ettiklerini söyleyebilirim.
hatta güzel diyebileceğim bir husus olarak; arada sırada ana diziden karakterler de rol alıyordu ve her iki dizinin bölümlerini birbirine bağlıyorlardı.
ama itiraf etmeliyim ki, doctor who'dan aldığım hazzın onda birini bile almamışımdır ve tekrar dönüp bakmam hiç bir bölüme.
  • on bir  (24.04.16 00:29:52 ~ 00:32:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.