[]

yalnız yaşayıp da sevgilisi olmayan kız tipsiz midir?

diğer duyurua bakınca bunu da sormak istedim.




 
Belki. Depresif veya asosyal de olabilir.


  • hasmetizm 2046  (23.04.16 17:34:36) 
Erkek olaninda dedigim gibi. Secicidir. Kaldiki guzel kizlar genelde yalnizdir ;)


  • duyurumvar  (23.04.16 18:21:22) 
Bir yıldır tek başıma yaşıyorum. Evim uzak olduğu için ev arkadaşı bulamadım. Tipsiz ya da asosyal değilim. Yalnız yaşayıp, sevgilisi olmayan diğer arkadaşlarımda gayet güzel kızlar.


  • geçerkenugradım  (23.04.16 18:24:57) 
erkek ya da kadın yalnız yaşayınca illa sevgili mi bulması lazım? off topic oldu ama idare edin.


  • sutlu nescafe  (23.04.16 18:32:18) 
Cok guzel olup uzun zamandir sevgilisi olmayani biliyorum.


  • stavro  (23.04.16 18:47:34) 
yahu yakışıklı/güzel insan yalnız ev tutarken yanında sevgiliyi hediye mi ediyolar? nalaka?www.indir.com


  • olutaklidi  (23.04.16 19:01:30) 
Sevgilisi yoksa, istemiyor olabilir.

Kızın tipsiz olup olmaması, ona yazan erkek sayısıyla orantılı. Kimse yazmıyorsa tipsiz maalesef. Bacı liginde oynuyor kendisi.
  • mandalina kokusu  (23.04.16 19:33:47) 
@hasretizm dogru olabilir, asosyal degilim ama, @sutlunescafe haklisin zaten ikisini bagdastirmak sacma soruldu diye de sordum biraz. En dogru tespit @mandalinakokusu 'ndsn geldi.


  • ileridemokrasi  (24.04.16 14:23:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.