[]

Cenaze işleri

Babam vefat etmek üzere, hastanede şu an, nasıl oluyor bu cenaze işleri? ne yapmam gerek, hem cenaze hemde sonrası için, adım adım ve bir geri zekalıya anlatır gibi olursa iyi olur.




 
öncelikle çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. belediye ile iletişime geçmek gerek, biz öyle yapmıştık, hemen her şeyi onlar ayarlar.


  • dirty pussy and cock  (23.04.16 14:05:18) 
Şurada anlatılmış: eksisozluk.com


  • angelus  (23.04.16 14:26:53) 
hastanede vefat edince olum belgesi verecek hastane. O belge ile mezarliklar mudurluguna gideceksin, orada nerelerde bos mezar var onu soyleyecekler harcini yatirip mezari satin alacaksin. sonra yine orada cenaze arabasi tahsis edecekler size. o araba ile hastaneye gidip cenazeyi alacaksiniz ve gasilhanenin morguna birakacaksiniz. Hangi camiden kaldirmak istiyorsaniz oranin imami ile konusacaksiniz, cenaze namazini o organize edecek. ogle namazi icin mesela 12 de cenazeyi getirin diyecek. siz gasilhaneye bu mefta ogle namazina yetisecek diyeceksiniz ona gore size su saatte burada olun cenaze yikanacak diyecek. cenaze yikandiktan sonra ayarladiginiz camiye gidip cenaze namazi kilinacak, oradan mezarliga gidilip defin islemi yapilacak. Gecmis olsun merak etmeyin ama bu ulkede tikir tikr isleyen tek kurum cenaze isleri siz bile sasiracaksiniz.


  • oscar  (23.04.16 16:42:00) 
bu arada baktim sanirkm babaniz akciger kanseriymis, ben de 9 ay once babami akciger kanserinden kaybettim. sizi cok cok iyi anliyorum


  • oscar  (23.04.16 16:44:40) 
@oscar cenaze işini çözdüm hem sizler hemde akraba/arkadaşlar sayesinde, tabii birde defin sonrası yapılacak işler var, banka hesaplarının kapatılması, sgk ya bildirim, elektirik su telefon doğalgaz'ın kapatılması ve üstümüze almak, miras işleri gibi, aklımıza bir tek bunlar geldi şimdilik, alacak verecek listesi yapıyorum bir yandan da; aklımıza bir tek bunlar geldi, inşallah bu listeyi kullanmak zorunda kalmam yakın zamanda ama hazır olmak iyidir.


  • selam  (23.04.16 17:11:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.