[]

Sosyal medyadaki seksi hatunu goren yurdum insaninin dusunceleri/davranisi

Neler oluyor? Muhtemelen bunlarla sevismek istiyordur dogal olarak aka benim merak ettigim akillarindan gecenler ve bu dusuncelerin tetikledikleri davranislar.

Ornek bir foto:

mobile.twitter.com

Ornek dusunceler:

45 yasindaki fehmi abi: "su dunyaya cok erken gelmisiz, simdi genc olmak vardi, kirmadigim ceviz kalmazdi"

55 yasindaki abdullah amca: " bir bizim kariya bak, bir de sunlara. En iyisi su face mi neyse, ona kayit olayim da, biraz da bu kizlardan biz nasiplenelim, gozumuz acik gitmeyelim"


65 yasindaki hamza dede: " tovbe estagfurullah, hacidan da yeni geldik ama guzele bakmak da sevaptir"

Tabi elalemin adamlarinin aklidnan neler grctigini siz de benim gibi tahmin edemezsiniz ama internetteki bu hatunlarin varligindan haberdar olunca, davranisi, hayati degisip, azgin teke sendromuna yakalanan ya da kendini komik duruma dusurmus tanidiklariniz oldu mu? Olduysa baslarindan neler gecti.


Turkiye gibi bir ulkede erkeklerimiz icin bu kadinlar adeta birer huri gibidir ve kendilerine bu kadar uzak olan bu kadinlara ulasmak icin neleri goze aldiklarini merak ediyorum acikcasi. Yurdum erkegimiz bu kultur catismasiyla karsilasinca, ahlaksiz buldugu bu kadinlara ulasmak icin neler yapiyor ?

Tam olmasa da, Bu duruma guzel bir ornek sayilabilir:


(bkz: cinsel gücü artırıyor diye mama yiyen mülteciler)

 
Valla o verdiğin orneklerdeki 55 yaşındaki eleman benim babam oluyor. Facebook acmalar, garip gurup sayfalara üye olmalar. Ne yaptığını, ne kadar ileri gittiğini bilmiyorum, arastirmadim. Bilmek de istemiyorum açıkçası.


  • damdanakan  (23.04.16 13:27:46) 
Duyurunu okuyunca nasıl bir ortamda büyüdün merak ettim, yani hangi anlayış 55 yaşındaki adam bunları görünce böyle düşünüre itti seni. muhtemelen bunlarla sevişmek istiyordur yurdum insanı hahaha


  • efsane  (23.04.16 14:50:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.