[]

Sadece bazı bölümlerden erkeklerle çıkan kızlar

Merhaba, bizim sınıfta sadece bazı bölümlerden erkeklerle çıkan kızlar var. Bazıları onların tabiri caizse kaşar olduğunu ve daha fazla para kazanma potansiyeli olan erkekleri seçtiklerini söylüyor. Sizce onlara böyle demek doğru mudur?




 
değildir de o kişide sıkıntılıdır yani. neden bölüme göre ayrılır ki bir insan?


  • freetakilir  (23.04.16 13:09:24) 
değil tabi ki, daha ağır konuşmak lazım


  • crazy.boy76  (23.04.16 13:14:20) 
Kimin hangi potansiyelde para kazanacagini bolumler belirlemez. Ornegin cevremde lise mezunu olup ayda 10bin + kazananda var, muhendis olup 2.5 bin kazananda. Fotografci olup 20+ kazananda. Kafasi calisan para kazanir. O kafayla erkek avcisi hatunlar ilerde cok aglar.


  • duyurumvar  (23.04.16 13:31:55) 
çok saçma lan :D Eğer o an kazaniyorsa anlarım da ama o an kazanmiorsa saçma ..Bence hatunlar zeki erkeği seviyor ondan olabilir.


  • cenkist  (23.04.16 13:38:30) 
sanatla ugrastıgım halde muhendis sevgim var. adamların kafalarının calısma seklini seviyorum galiba hiç benm gibi sanata ilgi duyan bir insanla olamadım şahsen.
not kaşarım yeaaa

  • fasulyek  (23.04.16 14:16:27) 
sanane ki? size giren çıkan ne? isteyen istediğini yapsın size neee!! bir bitmediniz ya


  • oylebirzamandagelkivazgecmekmumkunolmasi  (23.04.16 16:33:31) 
sadece beli tipteki kızlarla çıkıyoruz bizde o nolcek? 100 kiloluk bir kızla çıkmayı düşünen hiç görmedim. kaşar mı diyorsun şimdi bana?


  • KaraSakall  (23.04.16 19:21:00) 
100 kiloyla çok iyi bir bağlantı kurdun aferin.


  • frodox  (23.04.16 22:47:34) 
duyurumvar +1

erkeklerin şekilciliğinden mantıklı bir seçim. düşünsene tıp okuyan biri herhangi bir iibf'den muhakkak ki daha zekidir. ben de mesela bir doktorla evlenmek isterim.
  • kakao  (23.04.16 23:11:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.