[]

cristiano ronaldo'nun yardımları

selam,

ronaldo hakkında sosyal ortamlarda (ekli dökümandaki gibi) ronaldo'nun ne kadar iyi bir kişi olduğunu gösteren bilgilere rastlıyorum. Biraz abartı gibi geldi bugün gördüğüm.

Mesal türkiye'ye geldiğinde de 2 milyon euro'mu ne bağışlamış ülkedeki bazı derneklere felan.

bunlar doğrumudur sizce? bu adam bu kadar güzel bir adam mıdır?

 
vardir yardimlari da turkiye'de sanmiyorum oyle bise yapsin.


  • brkylmz  (23.04.16 09:13:31) 
O kadar para kazanan sporcuların çoğu bir yerlere yardım ediyor zaten ama ronaldo için yapılan bu tip haberler "aslında o artist görüntüsünün altında çok iyi bir adam" goygoyu yaratmak için çıkarılan medyatik saçmalıklar.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (23.04.16 09:33:00) 
futbolcu iyi demis. ronaldo saga sola cok yardim yapiyor ama medyada bu kadar sik dillendirilmesinin sebebi, messi ve ronaldo yuzunden birbiriyle kavga eden ruh hastalari. aynen futbolcu'nun soyledigi gibi, bir cesit ronaldo guzellemesi/aklamasi.


  • der meister  (23.04.16 09:51:21) 
goygoy yok.
ronaldo iyi bir adam. filistin muhabbeti var bir de.

  • Alt4y  (23.04.16 11:18:40) 
Bu gibi yardımları falan kendisi için çalışan ajanslar ayarlıyor ve medyaya sızdırıyor.
Marka değerini arttırmak ve hayran kitlesini genişletmek için.

  • norek  (23.04.16 12:08:04) 
Dünya futbolunda bu tip yardımlar yapan tek adam ronaldo değil. Sadece çok popüler olmasının faydaları mı diyelim. birçok futbolcu bunu yapıyor ama ronaldo yapınca haber değeri kazanıyor.


  • himmet dayi  (23.04.16 12:15:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.