[]

Enpara Altın Almak

Mantıklı mı? Kafam karıştı hiç anlamam bu işlerden. 115 tl görünüyor enpara'da, ama netten bakıyorum 113'müş fiyatı. Niye böyle anlatabilir misiniz gerizekalıya anlatır gibi?




 
Haftasonu piyasalar kapalı olduğu için internet şubelerinde altın ve döviz fiyatları farklı gözüküyor. Hafta içi gün içinde Alman lazım. Enparada alış115ise satış normalden daha düşüktür şuan mesela.


  • sutlu nescafe  (23.04.16 07:31:47) 
An itibariyle

115,206005 TL Alış.
108,641611 TL Satış.

Netteki değerlere bakmamanı öneririm. Önemli olan alış ve satış arasındaki fark. Yani kâr marjı. 1 gram altını 115 TL'ye alıp 109 TL'ye satabilirsin.

Sana tavsiyem bir ay düzenli olarak takip et. Ne bileyim Excel'de not al. Enpara'daki alış ve satış fiyatı serbest piyasadaki alış ve satış fiyatı ile senkronize olarak mı azalıyor, bunu gözlemle.

Bana kalırsa alma derim. Çünkü enpara'daki alış ve satış fiyatı arasında ciddi bir fark var.
  • zinzinzibidi  (23.04.16 07:39:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.