[]

Böyle Tartışan Birisi Size Sinir Bozucu Gelir mi?

merhaba arkadaşlar, bu sabah spor servisi tekrarını izlerken lavaboya gittim, o sırada program televizyonda dönüyordu.
annem döndüğümde mehmet demirkol'un bir olayı savunuşunu görerek aynı sen, birebir böylesin işte, çok itici dedi.

sonra izledim ve hak verdim, cidden sinirlenince böyle bir portre çiziyorum, karşımdaki fikri küçümsüyorum ve bunu da hissetiriyorum, daha çok konuşup daha çok sindirmeye çalışıyorum, doğru olan şeyleri bile reddedip, sesimi şekilden şekile sokarak benzetmeler yapıyorum, tabii ellerimde hep hareket halinde, ben bunları yaparak karşımdaki insanı gerçekten çok sinirlendirebiliyorum ama hakaret etmekten, şiddete başvurmaktan yeğ değil midir bu sizce?

mesela erkek arkadaşınız her kavgada böyle bir tutumda olsa, sinirleniyr miydiniz çünkü olayı ister istemez kız arkadaşıma bağladım, o bu tavırlarımdan çok rahatsızdı, kavga ederken bile tutkulu değilsin derdi de size de sorayım dedim ehe.



ilgili videonun ilgili dakikasından sonraki 3-4 dk.

www.youtube.com

 
çok rahatsız etmedi çünkü ses tonunu ve kelimelerini seçebilecek kadar sakindi halen. yani küfür etmedi, ciddi bir hakaret yok vs. el hareketleri de rahatsız edecek kadar abartı gelmedi.

erkeğim ben. eyyorlamam bu kadar.
  • prodeq  (22.04.16 23:23:37) 
tartışırken kendince sinirlenip tarif ettiğin hallere giren insanı hiç sevmem. uyuz olurum hatta.
hakaret etmek, şiddete başvurmak zaten bir seçenek değil. sakin kalıp akıl mantık çerçevesinde tartışamayan insana laf anlatmak için çaba sarfettiğime değmeyeceği için muhatap olmam ben şahsen.
bu arada linkteki olay çok da sinir bozucu değil.
  • naberabi  (22.04.16 23:25:59 ~ 23:29:17) 
normal geldi bana da sevgili ile tartışırken böyle bişi anca onu daha da sinir etmek için yapılır bence :)


  • selam  (22.04.16 23:34:41) 
sevimsiz. o el kol ne öyle amk


  • hasmetizm 2046  (22.04.16 23:53:27) 
o değil de videoda 39.40'tan sonra bi an böyle bi küfüredecek gibi oluyor içinde mi tutuyor demirkol?


  • reavelyn  (23.04.16 00:15:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.